Vidiauto Novosti Akcije Proljetna akcija u Peugeot servisima

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.04.2020. 06:54

Proljetna akcija u mreži ovlaštenih Peugeot servisa

Proljetna akcija u Peugeot servisima

Do 02. svibnja traje posebna ponuda u Peugeot servisima, a kupci dvije ljetne gume istih dimenzija marki Continental, Semperit ili Barum mogu ostvariti popust od 20 %.

Mreža Peugeot servisa pripremila je atraktivnu prodajnu akciju za ljetne gume do 2. svibnja 2020. Tako kupci najmanje dvije ljetne gume istih dimenzija Continental, Semperit ili Barum mogu ostvariti popust od 20 %.

Peugeot 508 SW GT BlueHDi 180 S&S EAT8 11

Kupci koji se odluče za kupnju i ugradnju novih ili samo rotaciju zimske-ljetne gume imaju pravo na besplatan pregled ovjesa i kočnica. Pregled je vizualan, a odnosi se na : vizualnu kontrola oštećenosti ili curenja amortizera, vizualnu kontrolu opruga amortizera, pregled i čišćenje čašice amortizera,  pregled zračnosti upravljača, spona i ramena,  kontrola istrošenosti gumenih elemenata (manžete, podmetači, ublaživači udaraca), provjera tlaka rezervne gume i pumpanje na nominalni tlak.

peugeot 5008 akcija family

Dodatno se provjerava (ovisno o opremljenosti vozila) : istrošenost prednjih i stražnjih kočnica i diskova, ispravno funkcioniranje sajli ručnih kočnica i ispravno funkcioniranje parkirne kočnice. U ovlaštenim Peugeot servisima u ponudi su gume renomiranih proizvođača kako bi vozačima osigurali sigurnu i kvalitetnu vožnju uz optimalne troškove.

Peugeot 308 Allure 1.5 BlueHDi S&S 130 BVM6 14

Ovlašteni serviseri marke Peugeot u Hrvatskoj svoj dio osnovne djelatnosti ''popravak i održavanje motornih vozila'' rade uz pridržavanje svih strogih zdravstveno higijenskih mjera obzirom da se djelatnost servisiranja smatra vitalnom djelatnošću za osiguranje spremnosti i mobilnosti za vrijeme trajanja izvanrednih mjera – kako za pojedince, tako posebno za državne i javne službe, policiju, vojsku, hitnu pomoć itd.

Ključne riječi:
akcija ljetne gume Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 2. travanj 1926.

4-2-1926 Rođen Jack Brabham

Rođen Jack Brabham

Na današnji dan 1926. godine rođen je Jack Brabham, vozač Formule 1, u Hurstvilleu, New South Wales, Australija. Slavni Brabham tri puta je osvojio svjetsko prvenstvo u Formuli 1.

vs