Vidiauto Novosti Akcije AC Šatrak postao distributer Citroena

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.09.2020. 06:33

Auto Centar Šatrak postao distributer Citroen vozila

AC Šatrak postao distributer Citroena

Tvrtka Auto Centar Šatrak je postala novi distributer Citroen vozila, a nalazi se u Zagrebu, u Božidarevićevoj ulici 13.

Tvrtka Auto Centar Šatrak otvorila je novi prodajno-servisni centar marke CITROËN u centru Zagreba na adresi Božidarevićeva ulica br. 13. Centar ima eksterijer i interijer koji je u skladu s posljednjim vizualnim identitetom marke Citroën.

AUTO CENTAR ŠATRAK _01

U novom centru, Auto centar Šatrak se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Citroën, dodatne opreme, rezervnih dijelova marke Citroën, prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 300 m2 salonskog prostora te 280 m2 servisnog prostora.

AUTO CENTAR ŠATRAK _04

Auto Centar Šatrak osposobljen je za prodaju i servisiranje vozila niske emisije štetnih plinova. Citroën je ovog proljeća lansirao Novi SUV Citroën C5 Aircross, SUV visoke klase, koji je najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu. Upravo ova perjanica marke bit će prvo vozilo marke Citroën koje će imati izvedbu Plug-In Hybrid (PHEV) tijekom jeseni 2020. Ovlašteni distributer Auto Centar Šatrak tako će spremno dočekati elektrifikaciju game Citroën.

AUTO CENTAR ŠATRAK _03
Ključne riječi:
Citroën distributer Šatrak
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 4. rujan 1891.

Rođen «otac» suvremenog autoputa

Fritz Todt, tvorac i glavni inženjer modernog njemačkog autobahna rođen je u Pforzheim-u, Njemačka. Pod njegovim nadzorom do drugog svjetskog rata nastala je najveća mreža autoputa na svijetu, koja se kasnije nastavila razvijati.

vs