Vidiauto Automobili Super automobili Pagani Huayra Pearl Edition

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.05.2016. 09:38

Special Edition 

Pagani Huayra Pearl Edition

Pagani Huayra Pearl Edition

Druga posebna verzija Pagani Huayre proizvodi se u talijanskom San Cesario sul Panaro.

Huayra, nasljednik Pagani Zonde proizvest će se u samo 100 primjeraka, a nakon što smo vidjeli prvi Special edition Huayra BC od 20 planiranih primjeraka koji se već proizvode sada se predstavlja još jedan posebni model pod oznakom Pearl Edition koji će biti proizveden u samo jednom primjerku.

Biserna Pagani Huayra Pearl Edition 1 of 1 ima posebnu plavu i crnu boju na karoseriji od ugljičnih vlakana, a ovaj dragulj straga ima dvodijelni spojler te krov kakav do sada nismo viđali kod Paganija - podsjeća na Zonda Cinque. Na prednjem se dijelu nalazi agresivni usis prenesen od Huayre BC.

Pagani Huayra Pearl Edition (4)

Predstavljanje posebnih edicija iz Paganija nimalo ne iznenađuje jer je i prethodni model Zonda dolazio u specijalnim izdanjima i jedinstvenim dizajnima prema željama kupaca. Najnoviji Pagani Huayra Pearl Edition izrađen je za zastupnika luksuznih automobila Marques te uopće nisu objavljeni tehnički podaci o ovom super automobilu, ali se pretpostavlja da će imati V12 biturbo motor snage 730 ili 800 KS (koliko ima BC verzija). Na fotografijama možete vidjeti i unutrašnjost koja koristi plavu boju i bijelu kožu s plavim prošivima konca.

Pagani Huayra Pearl Edition (3)

Pagani Huayra Roadster je još jedan posebni model koji očekujemo u ovoj godini, točnije bit će predstavljen 21. kolovoza na Pebble Beach Concours d'Elegance 2016. Priča se kako je Roadster verzija već izrađena u 75 od planiranih 100 komada, za koje su se kupci već predbilježili.

Standardna Pagani Huayra ima V12 biturbo motor obujma 5980 cm3, 730 KS (537 kW) pri 5800 okr/min, sekvencijalni 7-stupanjski mjenjač, maksimalnu brzinu 330 km/h, ubrzanje s mjesta do 100 km/h za samo 3,3 sekunde, a troši 15 litara Super plus benzinskog goriva. Cijena Huayre je milijun eura.

Pagani Huayra Pearl Edition (2)
Pagani Huayra

Standardna Pagani Huayra

Ključne riječi:
Huayra Pagani Pearl Edition specijalna edicija
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs