Vidiauto Novosti Najave BMW 7 specijalna edicija za godinu konja

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.04.2014. 09:30

Peking Auto Show 2014 

BMW 7 specijalna edicija za godinu konja

BMW 7 specijalna edicija za godinu konja

U Pekingu se održava Auto Show te je tim povodom BMW predstavio model serije 7 posvećen kineskoj godini konja.

BMW 7 Horse Edition u dugoj verziji donosi i neke posebnosti. Boja vanjštine je posebna i dolazi u opciji s M paketima opreme, na stražnjem dijelu stoji natpis „limited edition“, a sedmica je nadopunjena vrhunskim detaljima u unutrašnjosti. Tako se u unutrašnjosti nalaze nasloni za glavu s kineskim znakom konja, a korišteni materijali su vrhunski - koža, drvo i aluminij. Horse Edition dolazi s motorom 740i kombiniranoj s xDrive pogonom na sve kotače.

BMW nije objavio koliko će se komada napraviti, ali se zna da će se ekskluzivno prodavati samo u Kini. Cijena po kojoj će se BMW 7 Horse Edition prodavati nije objavljena, ali za barem kakav osjećaj cijene recimo kako je početna za BMW 7 u Hrvatskoj oko 864.000 kn. Aktualna generacija BMW-a 7 predstavljena je 2008. godine te je u 2013. godini dizajn osvježen.

BMW 7 Horse Edition (2)
BMW 7 Horse Edition (3)
BMW 7 Horse Edition (4)
BMW 7 Horse Edition (5)
Ključne riječi:
auto salon BMW Horse Edition Kina serija 7
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.