Vidiauto Automobili Predstavljamo Redizajn za Citroen C4 Picasso i Grand C4 Picasso

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 09.05.2016. 17:03

Imat će i dvobojni krov 

Redizajn za Citroen C4 Picasso i Grand C4 Picasso

Redizajn za Citroen C4 Picasso i Grand C4 Picasso

Druga generacija Citroenovih monovolumena zateže bore - na jesen 2016. stiže na hrvatsko tržište s novim prednjim krajem, imat će kao opciju dvobojni krov te personalizaciju izborom između četiri vrlo različita uređenja unutrašnjosti.

Novi Citroeni C4 Picasso i Grand C4 Picasso kao novost uvode otvaranje vrata prtljažnika samo pokretom noge pa se ruke uopće ne moraju niti koristiti kako biste izlaskom iz trgovine s rukama punim stvari otvorili prtljažnik. Obujam prtljažnika kod C4 Picassa je 537 litara, a 645 litara kod Grand C4 Picasso.

Citroen C4 Picasso i Grand C4 Picasso (2)

Naprijed i natrag će imati jedinstven svjetlosni potpis, dvobojni krov će se kao opcija nuditi u kraćem C4 Picassu, imat će nove 17-colne naplatke, krovne lukove u sivoj boji na modelu Grand C4 Picasso. U interijeru i dalje dolazi 100% dodirni upravljački sustav s panoramskim zaslonom visoke razlučivosti dijagonale 12 inča, zatim Vision 360, Park Assist te prilagodljivi regulator brzine i nove internetske usluge uz sustav Citroen Connect Nav.

Citroen Grand C4 Picasso (1)

U sigurnosnom dijelu novi Citroeni C4 Picasso i Grand C4 Picasso imaju tehnologije za jednostavniju vožnju i veću sigurnost poput sustava za prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine, prilagodljivog regulatora brzine s funkcijom za zaustavljanje, aktivnog sustava za upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka, aktivnog sigurnosnog kočenja, sustava praćenja pozornosti ili aktivnog sustava za nadzor mrtvog kuta.

Citroen Grand C4 Picasso (2)
Ključne riječi:
C4 Picasso Citroën Grand C4 Picasso redizajn
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs

.::.