Vidiauto Automobili Predstavljamo Novi Citroen Jumper redizajn

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 13.05.2014. 23:44

Citroen 

Novi Citroen Jumper redizajn

Novi Citroen Jumper redizajn

Novi Citroen Jumper dobio je nova dnevna LED svjetla, dok poklopac motora i odbojnik imaju istaknute linije. Smanjena je i potrošnja goriva za 15%.

Citroen Jumper, pretpremijerno predstavljen u Hrvatskoj na 8. "Kamion&Bus Roll Show" održanom 9. i 10. svibnja 2014.u Pojatnom, nudi širinu tovarnog prostora između unutarnjih blatobrana do 1,42 metara, dok je korisna širina 1,87 metara. Tereni prostor je obujma 17 m3. Vozač svoje sjedalo može podešavati jer nudi promjenjivu amortizaciju, tu i nasloni za ruke kao i namještanje u leđnom dijelu.

Novi Citroen Jumper sigurniji je na cesti uz inteligentni sustav prianjanja, ima sustav za nadzor brzine na nizbrdici, programabilni regulator i limitator brzine, sustav za upozoravanje o nenamjernom prelaženju crte i sustav za otkrivanje nedovoljnog tlaka u gumama.

Ključne riječi:
Citroën Jumper Kamion&Bus Roll Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.