Vidiauto Automobili Predstavljamo Guma za oldtimere poput Ferrarija

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 01.06.2017. 13:28

Dunlop Sport Classic 

Guma za oldtimere poput Ferrari 250 GT, Porsche 356...

Guma za oldtimere poput Ferrarija

Dunlop je predstavio novu gumu namijenjenu oldtimerima koja će izgledom odgovarati uz mnoge stare dobre automobile.

Dunlop Sport Classic je naziv visokoizdržljive gume koja će zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih vozača oldtimer vozila jer udružuje klasičan izgled i suvremenu tehnologiju visokoizdržljivih guma. Guma je namijenjena automobilima iz šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina 20. stoljeća.

Dunlopove gume Sport Classic će vlasnicima oldtimera dočarati izgled i osjećaj prošlosti u kombinaciji sa suvremenom upravljivošću i odličnim svojstvima pri kočenju. Za optimalno prianjanje, stabilnost i upravljivost po kišnom i suhom vremenu pobrinut će se najsuvremenija konstrukcija i tehnologije mješavine, a dezen zadržava svoj karakteristični autentični izgled.

Dunlop

Suvremena mješavina sa silikom omogućuje gumi bolje prilagođavanje površini ceste, a posljedice su odlično prianjanje na mokrome i izvrsna svojstva pri kočenju. Ojačana obloga napravljena je na temelju najsuvremenije tehnologije i osigurava snažniju karkasu te istodobno optimalnu kontaktnu površinu. Tako je guma i kod velike brzine stabilna i precizna u zavojima.

Klasičan dezen gazne površine s optimiziranim žljebovima i s brojnim različito usmjerenim blokovima ostvaruje brojne prianjajuće rubove da guma bolje drži cestu. Raspored žljebova omogućuje učinkovito raspršivanje vode ispod gazne površine, čime se postižu bolje prianjanje na mokroj podlozi i veća otpornost na akvaplaning.

Guma se moze pohvaliti klasicnim izgledom te je optimalno prilagodena vrlo izdrzljivim automobilima

Guma se može pohvaliti klasičnim izgledom te je optimalno prilagođena vrlo izdržljivim automobilima

Najnovija tehnologija ramenih blokova s robusnim blokovima na ramenom dijelu i ojačanim veznim elementima osigurava veću krutost1 i time optimalan prijenos snage. Upravljivost i kočenje na suhoj cesti na razini su suvremenih visokoizdržljivih guma, a istodobno je zadržan onaj posebni osjećaj pri upravljanju koji je tako karakterističan za oldtimer automobile.

Dunlop (popis)
Ključne riječi:
Dunlop guma oldtimer
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.