Vidiauto Automobili Predstavljamo Sportsko i limuzinsko!

Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 04.10.2015. 22:29

Dunlop Sport Maxx RT 

Sportsko i limuzinsko!

Sportsko i limuzinsko!

Nova verzija hvaljene Dunlopove gume kombinira ponajbolje od oba svijeta. Sportki grip i upravljivost sa udobnošću,niskim otporom kotrljanja te dugim vijekom trajanja.

Proizvođači auto-guma sve se više trude pomiriti nemoguće. Stvoriti gumu koja će omogućiti vrhunske dinamičke osobine,ali i umjereno trošenje te veliki broj prijeđenih kilometara.Najveći problem predstavlja smjesa guma. Naime,prava sportska guma ima mekšu smjesu zbog čega se na toplom i vrućem asfaltu lijepi kao žvakaća guma te ne gubi grip niti kod brzih ulazaka u zavoj. No,negativna posljedica vrhunskog gripa je brzo trošenje.

2

Prilikom razvoja Sport Maxx RT gume Dunlop je pripremio posebnu kombinaciju gume i polimera SA koji omogućava elastičnost gume pri proljetnim i ljetnim temperaturama,te dugotrajnost veću nego kod klasičnih sportskih guma. Kratica RT označava Racing Technology što znači da je guma razvijana na auto i moto utrkama. Široko vanjsko rame gume zaslužno je za sigurna vozna svojstva pri visokim brzinama u zavoju. Široki središnji blokovi omogućavaju sigurna kočenja pri svim brzinama te bezbrižnu vožnju. Prema tvrdnjama u Dunlopu radi se o ultimativnoj gumi koja bi trebala izdržati 35.000 kilometara brze i sigurne vožnje.

dunlop-sp-sport-maxx-rt-close-up
Ključne riječi:
Audi BMW Dunlop
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs