Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 27.01.2015. 15:59

Nešto je posebno stiglo u Zagreb 

Jeep Grand Cherokee Red Vapor

Jeep Grand Cherokee Red Vapor

Limitirana verzija Jeepa Grand Cherokee donosi zanimljivu dodatnu opremu, što je dobar mamac za kupnju.

Jeep Grand Cherokee standardno dolazi sa 6,4-litrenim benzinskim V8 motorom snage 477 KS, a SUV mase veće od 2,4 tone od 0 do 100 km/h ubrzava za fenomenalne 4,8 sekunde. Vjerojatno su vaš prošli trnci od pomisli kakve se performanse kriju u ovom Jeepu Grand Cherokee koji dolazi u limitiranom broju proizvedenih primjeraka.

Jeep Grand Cherokee (interijer)

Upravo ovaj, limitirani Jeep Grand Cherokee nalazi se na zagrebačkom Jankomiru, u auto salonu Autocommerce Hrvatska u Zagrebu. Radi se o najopremljenijoj verziji, a Jeep Grand Cherokee Red Vapor predstavlja nadogradnju na SRT 8 model (imaju identičan motor).

Jeep Grand Cherokee (mala)

Cijena od 835.000 kuna u odnosu na standardni SRT 8 uključuje Selec-track podesivi ovjes s Bilstein amortizerima, Brembo kočnice sa 6 klipova sprijeda i 4 klipa straga, Pirelli P zero three-season gume s naplacima 20“ dok ANC (Active Noise Control) sustav koristi audio sustav vozila za lociranje izvora buke u kabini te smanjuje buku na način da vožnja bude ugodnija. 

U galeriji možete pogledati fotografije snimljene u zagrebačkom salonu.

Ključne riječi:
cijena Grand Cherokee Jeep limited edition SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 13. kolovoz 1907.

Prvi taksi u SAD-u

Prvi taksi izašao je na ulice New Yorka  kao prvo vozilo te vrste u SAD-u. Prvi motorizirani taksiji u svijetu pojavili su se u Europi krajem 19. stoljeća, a naziv su dobili po uređaju taksimetru koji služi za izračunavanje cijene vožnje.

vs