Vidiauto Automobili Automoto sportovi Belohradski, Pulić i Miljević pobjednici prve Međunarodne utrke prvaka IWC

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.01.2013. 17:44

Utrka 

Belohradski, Pulić i Miljević pobjednici prve Međunarodne utrke prvaka IWC

Belohradski, Pulić i Miljević pobjednici prve Međunarodne utrke prvaka IWC

Ukoliko su vas u subotu vremenske prilike onemogućile u odlasku na prvu Međunarodnu utrku prvaka IWC, održanu u zagrebačkoj Areni, donosimo pobjednike utrke. To su Belohradski, Pulić i Miljević.

Belohradski je pobjednik juniorskog kupa, Pulić je titulu osvojio u nacionalnom kupu dok je Miljević prvak međunarodnog kupa, a prvak svih prvaka dobiven je vožnjom pobjednika nacionalnog i međunarodnog kupa tako da je titula najboljega pripala najproslavljenijem hrvatskom automobilistu Niki Puliću.

„Velika mi je čast biti dijelom ove utrke i čestitke organizatorima koji su imali hrabrosti ovakav spektakl organizirati u Zagrebu, u Hrvatskoj!“ kazao je Pulić.

20121211093024IWC_2012_Niko_Pulic_368

U nacionalnom kupu na kojem je nastupilo 16 vozača, drugo mjesto pripalo je Robertu Bradariću dok je trećeplasirani bio Mario Barović.

Od međunarodnih vozača najspretnijim se pred zagrebačkom publikom na stazi pokazao Boris Miljević koji je u finalnoj vožnji međunarodnog kupa pobijedio legendarnog Piera Longhija – koji je odvozio najbrži krug u dvorani. Treće mjesto u ovom kupu pripalo je Luci Rosettiju.

Priliku za nastup dobili su i hrvatski juniori - najboljim se dokazao Nikola Belohradski, drugo mjesto osvojio je Bojan Tomić, a treće Kristijan Habulin.

Ključne riječi:
IWC Niko Pulić utrka
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs