Vidiauto Automobili Automoto sportovi 130 posada na Rally Showu Santa Domenica

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 25.11.2014. 02:32

Spektakl oktana i brzine 

130 posada na Rally Showu Santa Domenica

130 posada na Rally Showu Santa Domenica

Peti po redu Rally Show Santa Domenica do sada je već privukao mnoga imena iz reli svijeta, a prijavilo se čak 18 vozačica.

5. Rally Show Santa Domenica održava se 29. studenog 2014. u Svetoj Nedelji, a dan poslije slijedi staza Savrščak te četiri brzinska ispita.

Na svetonedeljski rally stiže i jedan od europskih rally-makera, Austrijanac Beppo Harrach, uspješan i na WRC natjecanjima, a prošle godine je pobijedio na Rally Showu Santa Domenica. Vozit će Ford Fiestu R5. Dobar mamac za dolazak na reli su još i češko-slovački vozački duet Silvestr Mikuláštík i suvozač Robert Baran s Impezom S6 WRC te Mađar Antal Kovacs s Ford Fiestom R5.

Staza po kojoj će se voziti reli

Staza po kojoj će se voziti reli

Hrvatske boje branit će Juraj Šebalj u Mitsubishi Evo Lanceru IX te Ivan Goran Čibej.

U ženskom dijelu, nakon što je prošle godine za upravljačem bila skijašica Nika Fleiss, ove godine slijedi velik broj ženskih vozača. Bit će ih 18, što je rekord relija. Ove godine novost je nagrada za najbolju suvozačicu Co-Driver Ladies Trophy.

Ključne riječi:
Juraj Šebalj Rally Show Santa Domenica reli
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. travanj 1926.

4-2-1926 Rođen Jack Brabham

Rođen Jack Brabham

Na današnji dan 1926. godine rođen je Jack Brabham, vozač Formule 1, u Hurstvilleu, New South Wales, Australija. Slavni Brabham tri puta je osvojio svjetsko prvenstvo u Formuli 1.

vs

.::.