Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Francuski predsjednik se provozao u DS 7

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.05.2017. 16:48

Prvi izlazak nakon inauguracije 

Francuski predsjednik prvi se provozao u novom DS 7 Crossbacku

Francuski predsjednik se provozao u DS 7

Svoju prvu vožnju novi DS 7 Crossback imao je prilikom inauguracije novog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

Za svoju prvu vožnju u funkciji Predsjednika Republike Emmanuel Macron odabrao je DS 7 Crossback s personaliziranim krovnom otvorom te je Francuze pozdravio na aveniji Champs-Elysées.

DS 7 Crossback (3)

Predsjednički DS 7 Crossback ipak je poseban u odnosu na druge DS 7 Crossback koji će se za sedam mjeseci (u siječnju 2018.) pojaviti u prodaji te su inženjeri i majstori marke DS uložili znanje i umijeće kako bi se predsjedničko vozilo personaliziralo:
-uz karoseriju u plavoj boji Encre, opremljen je krovnim otvorom izrađenim po mjeri te prepoznatljivim službenim elementima (potpisi „Francuska Republika”, nosač za zastavu…),
-na naplatcima od 20 inča nalaze se pozlaćeni personalizirani elementi,
-unutrašnjost krasi crna koža Art Leather (Inspiracija Opéra) i inovativno francusko ostvarenje: lakirana tkanina koju je osmislio i proizveo Atelier Maury.

DS 7 Crossback (2)

„Predsjednički” DS 7 Crossback bit će od utorka 16. svibnja 2017. izložen za širu publiku u salonu DS World Paris, na adresi 33 rue François 1er u Parizu. Ovo nije prvi put da francuski predsjednici za službena vozila koriste automobile marke DS.

DS7 Crossback sadrži svu opremu visoke tehnologije svojstvenu gami DS 7 Crossback: DS Connected Pilot koji utire put autonomnoj vožnji te DS Active Scan Suspension, ovjes marke DS 21. stoljeća koji se prilagođava nepravilnostima na cesti neprestanim podešavanjem amortizera.

DS 7 Crossback (5)
Ključne riječi:
DS DS7 Crossback
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.