Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 13.09.2016. 10:11

Vozačka avantura 

4x4 Road Show

4x4 Road Show

Časopis Auto Bild organizira veliki road show SUV i crossover vozila za 100 odabranih čitatelja.

Pod nazivom Auto Bild 4x4 Road Show, 24. rujna 2016. samo 100 vozača čitatelja će sudjelovati u vozačkoj avanturi koja se ne zaboravlja. Imat će priliku isprobati više od 30 različitih vozila svih marki na 350 kilometara dugom putovanju. Nikada ništa slično i takve brojnosti nije održano u Hrvatskoj, stoga je sudjelovanje za sve zaljubljenike u vožnju i automobile stvar prestiža.

4x4

Prodaja SUV i crossover kategorije vozila u stalnom je rastu, stoga su urednici i novinari hrvatskog izdanja Auto Bilda odlučili pružiti mogućnost svojim čitateljima da testiraju i ocjenjuju vozila. Pruža im se tako jedinstvena prilika za odličan jednodnevni izlet i boravak u prirodi uz najnovije modele SUV vozila o kojima će dugo pričati.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na www.autobild.hr i sa sobom povesti još jednu osobu – člana obitelji, prijatelja ili susjeda. Sudjelovanje na Auto Bild 4x4 Roadshowu je potpuno besplatno.

Ključne riječi:
4x4 SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs