Vidiauto Novosti Najave Redizajn i 4x4 pogon za Toyotu Prius

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.11.2018. 06:11

Redizajn 

Toyota Prius je redizajnirana izvana i iznutra i dobila je 4x4 pogon

Redizajn i 4x4 pogon za Toyotu Prius

Osim osvježenog dizajna sprijeda i straga i redizajnom unutrašnjosti, Toyota Prius dobiva i pogon na sve kotače.

Nakon nekoliko godina na tržištu, Toyota Prius, jedan od najpoznatijih hibridnih modela na svijetu, je prošla kroz kuru uljepšavanja, a redizajn je zahvatio prednji i stražnji dio, ali i unutrašnjost.

Toyota Prius 2019 detalj 2

Tako je vanjski dizajn sada smireniji, te svjetla više nemaju prelomljene dijelove, već su dizajnirani malo konzervativnije, jer se navedeno nije baš sviđalo kupcima, pa je i prodaja bila slabija. Osim novih svjetla, sprijeda i straga su promijenjeni branici, a u ponudu su uvršteni i novi aluminijski naplatci.

Toyota Prius 2019 straga

U unutrašnjosti nas očekuje nova središnja konzola koja može imati standardni 6,1-inčni zaslon, ili u najskupljoj opremi 11,6-inčni zaslon u kombinaciji s Premium JBL Audio sustavom. Ovdje nas očekuju i nove boje te kvalitetniji materijali.

Toyota Prius 2019 interijer

Pogonski motori ostaju isti, no od sada će 4x4 verzija biti dostupna i u SAD-u, no za sada nije objavljeno hoće li se naći i na europskom tržištu. Riječ je o AWD-e pogonu na sve kotače, s dodatnim elektromotorom koji pokreće stražnje kotače pri brzinama do 70 km/h, a dodatne baterije za taj elektromotor su smještene ispod stražnjih sjedala kako ne bi smanjile prtljažni prostor.

Toyota Prius 2019 detalj

Očekuje se kako će redizajnirana Toyota Prius u Europu stići na proljeće, a očekivana cijena za početni model je oko 200.000 kuna.

Ključne riječi:
hibrid Prius Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs