Vidiauto Novosti Najave Prva fotografija interijera nove Škode Superb

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 04.02.2015. 11:36

Najava treće generacije Superba 

Prva fotografija interijera nove Škode Superb

Prva fotografija interijera nove Škode Superb

Škoda najavljuje novi Superb s fotografijom unutrašnjosti, koju najavljuju kao kod viših klasa.

Škoda je počela objavljivati detalje novog Superba treće generacije. Novi Superb 2015 bit će elegantniji, unutrašnjost će biti izrađena od finih materijala, a iz Škode najavljuju odličnu završnu obradu i preciznost. Od početka predstavljanja Škoda Superb je bila konkurencija limuzini Volkswagen Passat. Naziv je dobila po prvoj luksuznoj Škodi s početka tridesetih koja je tada bila vrlo popularna među imućnijima.

U kojem će smjeru ići dizajn Škoda je najavila na konceptnom vozilu Škoda VisionC predstavljenom u Ženevi prošle godine, a taj se jezik dizajna namjerava sveobuhvatno uvesti u serijsku proizvodnju.

Škoda Vision C (1)

Škoda Vision C

Škoda Vision C (2)
Škoda Vision C (3)

Škoda Superb će tako u vozilo srednje klase donijeti feeling više klase, a uz elegantan i prostran prostor stižu i nova tehnička rješenja čime će se postaviti i nova mjerila u segmentu.

Na fotografiji se vide središnja konzola i instrument ploča, veliki ekran za infotainment te i dalje zadržane fizičke tri tipke za kontrolu klima uređaja, što je najpraktičnije rješenje u vožnji. Instrumenti su polegnuti, kao kod francuskih automobila.

Lijevo od ručice DSG mjenjača nalazi se odabir načina vožnje. Odabirom Adaptive Chassis Superb automobil se lako može mijenjati između sportaša do klasične vožnje.

Skoda Superb interijer (2)

Nova Škoda Superb 2015 očekuje se u prodaji na ljeto 2015. Ponudu motora činit će tri turbodizelska (snage 120, 150 i 190 KS) te turbobenzinci snage od 125 do 280 KS. Benzinski motor sa šest cilindara više neće biti u ponudi i odlazi u povijest tako da će u ponudi biti samo s četiri cilindra.
Cijena za Škodu Superb startat će od oko 25.000 eura, što je oko 190.000 kuna.

Već su uhvaćene i prve špijunske fotografije nove Škode Superb na kojima su skrivena jedino stražnja svjetla.

Skoda Superb spijunska fotka
Skoda Superb spijunska fotka3
Ključne riječi:
2015 Limuzina Passat Škoda Superb
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs