Vidiauto Novosti Najave Potvrđeno: stiže Toyota RAV4 Hibrid

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.03.2015. 13:07

Još jedan hibrid u ponudi 

Potvrđeno: stiže Toyota RAV4 Hibrid

Potvrđeno: stiže Toyota RAV4 Hibrid

Toyota je službeno potvrdila skoro predstavljanje SUV-a RAV4 i u hibridnoj verziji.

Kao što se i očekivalo, Toyota RAV4 će biti dostupan i u hibridnoj verziji. Službena oznaka modela je Toyota RAV4 Hibrid 2016, a već sljedeći tjedan u New Yorku će, na međunarodnom sajmu automobila, biti predstavljen hybrid, čime se Toyotina hibridna obitelj sve više širi; u skoroj budućnosti očekujemo Avensis hybrid tako da će Toyota u ponudi imati Yaris hybrid, Auris hybrid, Auris Touring Sport, Prius, Prius plug-In hybrid i Prius+ te novi RAV4 hybrid.

2. travnja 2015. u 18:30 sati po srednjoeuropskom vremenu na New York motor show bit će predstavljen RAV4 hybrid. Prodaja se u Hrvatskoj očekuje krajem 2015. godine, a očekivana cijena je 23.995 funti.

Cijena za standardni RAV4 starta od 209.900 kuna, dok cijena za hibridnu verziju za sada nije poznata. Za očekivati je da će RAV4 hibrid imati treći red sjedala, a benzinski 2.5 motor snage 176 KS vjerojatno će biti kombiniran s električnim motorom kao što je to već poznato s modela Camry Hybrid. Pogon će biti all-wheel drive.

Toyota RAV4

Standardna verzija modela Toyota RAV4

Ključne riječi:
hibrid New York International Auto Show RAV4 SUV Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs