Vidiauto Novosti Najave Novi motor i CVT mjenjač za Nissan Micru

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.01.2019. 06:21

Osvježenje modela 

Nissan Micra s novim motorom, CVT mjenjačem i N-Sport opremom

Novi motor i CVT mjenjač za Nissan Micru

U 2019. godinu Nissan Micra dolazi sa snažnijim motorom, novim CVT automatskim mjenjačem te s novim N-Sport paketom opreme.

Nissan je za Micru pripremio osvježenje za 2019. godinu, no ovog puta nije riječ o dizajnerskim promjenama, već je riječ o novom pogonskom motoru i mjenjaču, te o novom paketu opreme.

More Micra Live Event - Red Micra Xtronic - Dynamic Front 20-source

Umjesto 0,9-litrenog, sada je ugrađen novi 1,0-litreni trocilindrični benzinac snage 100 KS (+ 10 KS) koji nudi 160 Nm okretnog momenta (+ 10 Nm), a u odnosu na ''stari'' motor i prosječna potrošnja je nešto manja te iznosi 4,5 litara na 100 km. Novi motor je standardno uparen s 5-brzinskim ručnim mjenjačem, a moguće ga je dobiti i s novim CVT mjenjačem.

More Micra Live Event - Red Micra Xtronic - Interior Details - Steering Wheel-source

Novi paket opreme N-Sport dolazi u kombinaciji s 1,0-litrenim trocilindričnim turbo benzincem snage 117 KS i sa 180 Nm okretnog momenta koji je uparen sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem, a za ubrzanje od 0 do 100 km/h mu treba 9,9 sekundi.

More Micra Live Event - White Micra N-Sport - Dynamic Rear 12-source

Nissan Micra N-Sport dolazi sa 17-inčnim aluminijskim naplatcima, karbonskim detaljima na karoseriji, zatamnjenim stražnjim staklima, sportskim sjedalima presvučenim alcantarom, ali i nešto nižim i sportski podešenim ovjesom te s overboost funkcijom koja nakratko daje dodatnih 20 Nm okretnog momenta.

More Micra Live Event - Red Micra Xtronic and White Micra N-Sport - Pack shot 2-source

Jači motor će biti dostupan i s ostalim paketima opreme, a narudžbe i isporuke kreću tijekom veljače, no cijene za sada još nisu poznate, ali se ne bi trebale puno mijenjati u odnosu na sadašnje.

More Micra Live Event - Red Micra Xtronic - Interior Details - Bunker-source
Ključne riječi:
Micra Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.