Vidiauto Novosti Najave Novi Renault Scénic E-Tech Electric

Autor: MJ Objavljeno: 13.07.2023. 15:32

Renault Scénic E-Tech Electric: još jedan monovolumen koji je postao SUV

Novi Renault Scénic E-Tech Electric

Novi Renault Scénic bit će predstavljen 4. rujna na Međunarodnom salonu automobila u Münchenu, a bit će to prvi Renault koji će utjeloviti novu strategiju održivosti marke te drugi električni automobil C-segmenta nastao u okviru strategije Renaulution.

Renault je najavio novi Scénic E-Tech Electric kojeg će predstaviti za nekoliko tjedana u Münchenu, a osim što se s njim nastavlja elektrifikacija, ovo je i zadnji korak nestanka monovolumenskih modela.

Najprije je Espace, koji je utemeljio klasu velikih monovolumena postao SUV, a sada i Scenic, kojeg već neko vrijeme nema u ponudi, također postaje SUV, ali s električnim pogonom.

Renault Scenic E-Tech electric_2

Konkretnih informacija nema, ali za očekivati je kako će dijeliti dosta rješenja s Meganeom E-Tech Electric, od kojeg bi trebao biti "za broj" veći.

Pretproizvodni primjerci, koje će Renaultovi inženjeri ovog ljeta testirati na javnim cestama, već sad razotkrivaju konačne obrise novog modela.

Renault Scenic E-Tech electric_3
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 29. studeni 1996.

11-29-1996 Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik Volkswagena Jose Ignacio Lopez morao je odstupiti s položaja nakon optužbi da je ukrao trgovačke tajne iz General Motorsa za vrijeme dok je radio u toj tvrtci. Lopez je 1993. zajedno s još trojicom menadžera iz GM-a prešao u VW.

vs

.::.