Vidiauto Novosti Autobiz Pogledajte budućnost Bugattija s Rimcem na čelu

Autor: Luka Jurić Objavljeno: 18.06.2024. 14:33

Novi dokumentarac

Pogledajte budućnost Bugattija s Rimcem na čelu

Pogledajte budućnost Bugattija s Rimcem na čelu

Bugatti je odlučio prikazati što možemo očekivati od tvrtke pod vodstvom Mate Rimca u novoj dokumentarnoj seriji

YouTube dokumentarna serija premijerno prikazuje svoju prvu epizodu 18. lipnja, s Matom Rimcem, izvršnim direktorom Bugatti Rimca, koji iznosi svoju viziju za nasljednika Chirona, inovativan pristup koji je koncept pretvorio u stvarnost, izazove s kojima se tim suočio i potrebu za neumornim težnjama ka kvalitetama po kojima je Bugatti poznat.

22 BUGATTI_l_ultime – first CHIRON (1)

„Kada sam se suočio s izazovom što učiniti sljedeće, to uopće nije bilo očito. Radilo se o pomicanju granica, dok smo istovremeno bili na vrhuncu dizajna, kvalitete, detalja i izrade,“ objašnjava Mate Rimac. I upravo je ta vizija temelj potpuno novog Bugatti hiper-sportskog automobila, svjedočanstvo inovacije i tradicije isprepletenih, koje osvjetljava put za Bugattijevo ambiciozno putovanje unaprijed, kažu iz Bugattija.

23 BUGATTI_l_ultime – first CHIRON (1)

Prva epizoda dokumentarne serije ulazi u sinergiju između Bugattijeve bogate baštine i Rimčeve vrhunske tehnologije, opisujući kako je ovo partnerstvo prevladalo skepticizam kako bi stvorilo revolucionaran put naprijed. Dok se prva epizoda emitira, gledatelji će dobiti neviđeni uvid u um Mate Rimca, svjedočeći strasti, inovacijama i duhu koji definiraju sljedeću generaciju Bugatti hiper-sportskih automobila. Kako kažu iz Bugattija, ovo nije samo novi automobil; ovo je početak nove ere za legendarni brend s gotovo 120 godina povijesti.

Prvu epizodu pogledajte na sljedećoj poveznici.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. srpanj 1938.

Dick Seaman osvaja veliku nagradu Njamačke

Dick Seaman je za volanom Mercedes-Benz-a 154 pobijedio na velikoj nagradi Njemačke na Nurburgringu. Dick Seaman je bio prvi Britanac kojem je to uspjelo nakon 15 godina.

vs

.::.