Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Novi Seat Leon je stigao na naše tržište

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.05.2020. 05:19

Tržište 

Stigao je novi Seat Leon, cijene startaju od 148.615 kuna

Novi Seat Leon je stigao na naše tržište

Na naše je tržište stigla četvrta generacija španjolskog predstavnika u kompaktnoj klasi, Seat Leona. U ponudi su tri paketa opreme, početni Style, te Xcellence i FR, a potonja dva se razlikuju uglavnom u vizualnim detaljima.

Novi Seat Leon je od ovog tjedna dostupan i domaćim kupcima. U ponudi su turbo benzinski motori sa 110, 130 i 150 KS, blagi hibrid sa 150 KS i DSG mjenjačem, te dizelaši sa 115 KS i sa 150 KS i DSG mjenjačem. Motori s ručnim mjenjačem dolaze uvijek sa 6 brzina. Posebno je pohvalno što su moguće kombinirati sve motre sa svim paketima opreme, pa će svatko moći lako izabrati izvedbu koja mu najviše odgovara.

SEAT-launches-the-all-new-SEAT-Leon_02_HQ

Početni paket opreme Style serijski donosi 16-inčne aluminijske naplatke, trozonski klima uređaj (!!!), ekonomična prednja i stražnja LED svjetla, 8,25-inčni multimedijalni sustav, stražnje parking senzore i multifunkcionalnu kameru, automatsko kočenje s prepoznavanjem automobila, biciklista i pješaka, sustav za detektiranje umora vozača, sustav za zadržavanje trake, te ostalu opremu.

Novi Seat Leon_2

Cijena Seat Leona Style TSI 110 kreće od 148.615 kuna, blagog hibrida 1.5 DSG 150 kreće od 176.191 kunu, dok TDI izvedba sa 115 KS kreće od 162.532 kune. Bogatiji paketi opreme Xcellence i FR se temelje na Style paketu opreme i u odnosu na njega su skuplji u prosjeku oko 30.000 kuna.

Novi Seat Leon_3

Pritom Xcellence vizualno više vuče na eleganciju a FR na sport, a ostatak opreme im je vrlo sličan, te na Style opremu donose 17-inčne aluminijske naplatke, Full LED svjetla - straga s dinamičnim pokazivačem smjera, digitalnu instrument ploču, automatska duga svjetla te niz druge opreme, ali i dodatnog unutarnjeg uređenja u vidu ambijentalnog svjetla te boljih sjedala i presvlaka.

Novi Seat Leon 04

Uz sve nabrojano, Leon nudi i garanciju od 5 godina ili 100.000 prijeđenih kilometara, a uskoro nam stiže i na test, kada ćemo moći i isprobati sve mogućnosti novog Leona.

Ključne riječi:
Leon Seat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. rujan 1893.

9-22-1893  Prvi američki automobil

Prvi američki automobil

Prvi automobil u Americi izradili su braća Charles i Frank Duryea, inače proizvođači bicikala. Braći je za izradu automobila bilo potrebno oko dvije godine. Na današnji su ga dan ponosno prvi puta provozali ulicama Springfielda u državi Massachusetts.

vs

.::.