Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Ferrari Land u Španjolskoj

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.05.2014. 11:18

Zabavni park 

Ferrari Land u Španjolskoj

Ferrari Land u Španjolskoj

U Barceloni će 2016. godine biti otvoren tematski park Ferrari Land. Španjolci znaju kako privući turiste.

Ferrari Land prostirat će se na površini od 75.000 četvornih metara, a posjetitelji/entuzijasti će moći uživati u nizu novih i uzbudljivih atrakcija u stilu propetog konjića. Posjetite li Barcelonu za dvije godine, moći ćete se voziti u europskom najvećem i najbržem vertikalnom akceleratoru. Prava prilika da osjetite svijet Ferarrija, a moći će u tome uživati cijele obitelji.

Unutar tematskog parka kojeg će izgraditi PortAventura Entertainment S.A.U. bit će izgrađen i prvi Ferrari hotel s pet zvjezdica, kapaciteta 250 soba, uz dodatne ugostiteljske objekte kao i simulator vožnje.

Ferrari Land (2)
Ferrari Land (3)

Vrijednost cijele investicije je 100 milijuna eura, a Ferrari Land očekuje godišnji posjet od 4 milijuna ljudi, od čega bi 50% trebali biti posjetitelji izvan Španjolske.

Ključne riječi:
Ferrari Land hotel zabavni park
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. listopad 1947.

10-2-1947 Rođena je Formula 1

Rođena je Formula 1

FIA je na današnji dan službeno osnovala instituciju Formule 1. U F1 su se prema tada ustanovljenim pravilima smjeli natjecati bolidi obujma 1.500 cm3 s turbo punjačem ili 4.500 bez punjača. Prva utrka održana je 1950. a pobijedio je Farina u Alfi Romeo

vs

.::.