Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Novi Citroen C3 s 5 godina jamstva

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 12.12.2016. 16:23

Četiri motora u ponudi 

Novi Citroen C3 s 5 godina jamstva ili 80.000 km

Novi Citroen C3 s 5 godina jamstva

Novi Citroen od danas je u prodaji s dva benzinska i dva dizelska motora, a cijene počinju od 82.900 kuna.

Potpuno novi dizajn karakterizira novi Citroen C3 čija prodaja počinje danas u Hrvatskoj. C3 je najprodavaniji Citroenov model - do sada je prodan u više od 3,5 milijuna primjeraka. Dužine je 3,99 metara te dolazi s pet vrata i s pet sjedala. Širina u visini ramena od 1379 mm je za 20 mm viša u odnosu na prethodnu generaciju. Obujam prtljažnika je 300 litara.

Citroen C3 (6)

Izražajne boje, jedinstven oblik i grafički elementi pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja. Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Dizajn armaturne ploče odlikuje se širokom poprečnom letvicom koja naglašava dojam širine i kabini daje jedinstven karakter. Ta letvica može biti obojana, presvučena običnom ili impregniranom tkaninom, s prošivima ili bez njih te se može oplemeniti kromiranim ili obojanim ukrasima.

Citroen C3 (4)

Opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM Citroën, ugrađena 2-megapikselna kamera visoke razlučivosti s velikim kutom od 120° koja omogućuje dijeljenje slika i videa preko interneta, a predstavljena je prvi put u svijetu. U slučaju sudara automatski se aktivira snimanje te se omogućuje pohranjivanje snimke duge minutu i pol (30 sekundi prije / 1 minuta nakon sudara). Taj sustav može biti koristan vozaču u slučaju nesreće te poslužiti kao dokaz.
Na 7-inčnom tabletu dostupne su sve funkcije poput navigacijskog sustava 3D s glasovnim prepoznavanjem i povezanim s internetom.

Citroen C3 (5)

Izvana, novi Citroen C3 može krasiti dvobojna karoserija s tri boje krova koje prate obojani detalji na svjetlima za maglu, kućištima osvrtnih zrcala, stražnjim staklima i na Airbumpu. Airbump se sastoji se od 6 kapsula koje sadrže zrak te su postavljene na donji dio vrata, koji je osobito podložan oštećenjima u gradskom okruženju. Elementi Airbumpa ukrašeni su obrubom u bijeloj ili crvenoj boji, ovisno o boji krova.

Kamera za vožnju unatrag, upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka i nadzor mrtvog kuta također dolaze s novim Citroenom C3.

Cijene za Citroen C3:

Cijene za Citroen C3
Citroen C3 (3)
Citroen C3 (1)
Ključne riječi:
C3 cijena u Hrvatskoj Citroën
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs