Vidiauto Novosti Najave Sutra predstavljanje novog VW Golfa

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 09.11.2016. 16:57

Stiže redizajn bestsellera 

Sutra predstavljanje novog Volkswagen Golfa

Volkswagen će u četvrtak 10. studenog 2016. predstaviti novi Golf.

Svjetska premijera novog Golfa uživo će se iz Wolfsburga prenositi u četvrtak, 10. studenog 2016. godine, od 12:30 sati putem interneta.

Očekujemo novu eru Golfa s hibridnim 48-voltnim pogonom te redizajnom izgleda aktualne sedme generacije koja je na tržištu od 2013. godine. Hibridni trocilindrični 1.0 benzinac dolazi i zbog afere s emisijama na tehničkim pregledima. Olovni akumulator koristit će se za spremanje prikupljene energije tijekom vožnje i prilikom kočenja vozila.

Za razliku od konvencionalnog hibridnog prijenosa, koji koristi električni motor, ovaj 48V hibridni sustav će uz benzinski motor funkcionirati preko startera motora odnosno generatora. Očekuje da se će hibridni Volkswagen Golf biti cjenovno konkurentan dizelskim Euro6 motorima jer se ne koristi elektromotor i baterije kao kod drugih hibridnih vozila.

Ključne riječi:
Golf svjetska premijera Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 29. rujan 1913.

9-29-1913 Tužna smrt Rudolfa Diesela

Tužna smrt Rudolfa Diesela

Izumitelj dizelskog motora Rudolf Diesel izvršio je samoubojstvo u 55-toj godini života, skokom s broda u kanalu LeManche. Dizelski motor ubrzo je revolucionirao industriju i prijevoz, pogotovo kamionski, brodski i željeznički.

vs