Vidiauto Novosti Najave Ovo je nova Škoda Fabia Combi Scoutline

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 23.10.2018. 06:14

Šminkerica 

Nova Škoda Fabia Combi Scoutline sa SUV detaljima

Ovo je nova Škoda Fabia Combi Scoutline

Iako se na prvu čini kako je riječ o dorađenoj Fabiji Combi, promjene koje vidite su isključivo kozmetičke prirode.

Škoda je objavila prve fotografije i informacije o novoj Škodi Fabiji Combi Scoutline, i već ovo ''line'' pomalo unosi sumnju, koja se na kraju obistinila. Fabia Combi Scoutline je obična Fabia s detaljima kakva posjeduju SUV vozila.

Škoda Fabia Combi Scoutline straga

Pogon na sva četiri kotača nije dostupan, a karoserija je od tla udaljena kao i obična verzija Fabije. No drugačiji prednji i stražnji branik i crna plastična zaštita oko vozila daju Fabiji malo ozbiljniji izgled, koji će se zasigurno svidjeti kupcima. A uz to, Fabia Combi Scoutline serijski dolazi sa 16-inčnim aluminijskim naplatcima Rock, a uz doplatu je moguće dobiti i 17-inčne Braga aluminijske naplatke.

Škoda Fabia Combi Scoutline sprijeda

Pod poklopcem motora se nalaze samo benzinski motori, i to svi redom jednolitreni s tri cilindra. Najslabiji u ponudi je atmosferski koji nudi snagu od 75 KS, dok verzija s turbinom nudi 95 KS i 110 KS i svi zadovoljavaju EU6d-TEMP normu.

Škoda Fabia Combi Scoutline interijer

Ne smijemo zaboraviti navesti i najveću prednost Fabije Combi – prtljažnik. Kakva bi to Škoda bila kada ne bi nudila veliki prtljažnik? Zato Škoda Fabia Combi Scoutline nudi čak 530 litara prtljažnog prostora! Da, dobro ste pročitali. To je nešto malo više nego što je imala prva generacija Octavije!

Škoda Fabia Combi Scoutline straga 2

Škoda Fabia Combi Scoutline će biti ponuđena samo na određenim tržištima u Europi, za sada ne znamo je li u to uključeno i naše, a iako cijene nisu objavljene, šuška se o doplati od oko 8.000 kuna u odnosu na standardnu Fabiju.

Ključne riječi:
Fabia Combi Scoutline Škoda
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs

.::.