Vidiauto Novosti Najave Obnovljeni Renault Talisman stiže u lipnju

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 27.02.2020. 05:36

Ženeva 2020. 

Obnovljeni Renault Talisman stiže već u lipnju bez benzinskih motora

Obnovljeni Renault Talisman stiže u lipnju

Redizajnirani Talisman donosi digitalnu instrument ploču, novi multimedijalni sustav, LED MATRIX Vision svjetla, novi motor i uljepšani izgled, a na naše tržište stiže već u lipnju.

Renault ja za predstojeći Salon automobila u Ženevi pripremio i obnovljeni Talisman u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi, a nova izvedba je još elegantnija od prethodne. Tako je sprijeda sada ugrađen elegantniji branik i poprečni kromirani umetci, a sad su tu i serijska Full LED svjetla na svim inačicama, a dolaze s karakterističnim Renault dnevnim svjetlima C oblika.

2020 - New Renault TALISMAN ESTATE

Straga su svjetla također u LED tehnologiji koja su sada uokvirena kromom i imaju dinamičke pokazivače smjera, kao i sprijeda. Tu su i tri nova aluminijska naplatka Pierre (17''), Stellar (18'') i Sato (19'') i tri nove boje – Baltic siva, Vintage crvena i Highland siva.

2020 - New Renault TALISMAN (2)

Unutrašnjost donosi novu 10,2-inčnu digitalnu instrument ploču, koja će biti serijska od druge razine opreme Intens, a tu je i novi multimedijski Renault Easy Link zaslon veličine 9,3-inča koji uključuje digitalni radio i kompatibilan je s Android Autom i Apple CarPlayom. Tu je i navigacijski sustav koji prikazuje cijene goriva na benzinskim postajama i informacije o prometu u stvarnom vremenu. Osnovni model će dolaziti sa zaslonom u veličini 7 inča. U Initiale Paris inačici će Talisman dolaziti s Bose audio sustavom i 13 zvučnika, ali i s 5 zadanih načina rada za još dojmljiviji zvuk.

2020 - New Renault TALISMAN (3)

Tu su i nove komande klimatizacije s malenim ekranima unutar gumbi za podešavanje temperature, koji prikazuju temperaturu, a poseban je naglasak postavljen na stil. Tako već osnovni model dolazi s novim presvlakama, a kožne presvlake je moguće naručiti već od druge razine opreme koje dolaze u tri boje: svijetlosmeđoj, kestenjasto smeđoj i crnoj. Initiale Paris izvedba pak nudi presvlake od napa kože svijetlosmeđe ili crne boje sa šavovima boje konjaka.

2020 - New Renault TALISMAN ESTATE (1)

Redizajnirani Talisman je u ponudi samo s dizelskim motorima, i to 1,7-litrenim turbo dizelom koji dolazi u izvedbama sa 120 i 150 KS u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, i 2,0-litrenim s 200 KS koji je dostupan sa 6-brzinskim automatskim EDC mjenjačem s dvije spojke. Slabije verzije u prosjeku troše 4,9 litara, dok najsnažnija izvedba u prosjeku troši 5,6 litara na 100 km.

2020 - New Renault TALISMAN and New Renault TALISMAN ESTATE

Novi Renault Talisman na naše tržište stiže već u lipnju, no cijene još nisu objavljene, no očekujemo cijenu ispod 200.000 kuna za početni model Talismana sa 120 KS snažnim dizelskim motorom.

Ključne riječi:
Renault Talisman Talisman Grandtour Ženeva 2020.
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. lipanj 1956.

Proizveden posljednji Packard

Na današnji dan 1956. godine proizveden je posljednji automobil marke Packard i označio kraj proizvodnje u Packardovoj tvornici u Aveniji Connor u Detroitu, Michigan.

vs