Vidiauto Novosti Najave Insignia Grand Sport i Sports Tourer

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 28.02.2017. 08:19

Ženeva Motor Show 2017 

Nova Opel Insignia u izvedbama Grand Sport i Sports Tourer

Insignia Grand Sport i Sports Tourer

Druga generacija Opel Insignije izgleda jako dobro te slijedi sportski primjer koji postavljaju veliki kupei, uz izraženu prostranost u kabini.

87. međunarodni sajam automobila u Ženevi (od 7. do 19. ožujka 2017.) ugostit će novu Opel Insigniju, uz izvedbe Grand Sport i Sports Tourer.

Svjetska premijera nove Opel Insignije donosi novu arhitekturu i sigurnosne tehnologije te visokotehnološka rješenja kao što su prednja svjetla Opel IntelliLux LED Matrix. Stižu pomoćni sustavi namijenjeni vozaču kao što je aktivna pomoć u držanju prometne trake te projekcijski zaslon. Aktivni poklopac motora jamči poboljšanu zaštitu pješaka te zaokružuje ovo značajno povećanje sigurnosti.

Opel Insignia Grand Sport (1)

Opel Insignia Grand Sport

Nova Insignia kao svoje prednosti ističe agilnost, veću prostranost te vrijednost za novac, čime Opel želi i dalje imati ozbiljnog konkurenta čak i prema premium markama. Ovo će biti prvi Opel dostupan s osmerostupanjskim automatskim mjenjačem, kamerom koja pokriva 360° i pametnim pogonom na sve kotače s vektorskom raspodjelom okretnog momenta. U kombinaciji s visokoučinkovitim novim motorima s turbopunjenjem, nova Insignia Grand Sport i Sports Tourer nude vozaču izravnije i agilnije iskustvo vožnje nego ikad prije.

Opel će u Ženevi predstaviti i dvije nove usluge u sklopu servisa OnStar te novi program Opel Exclusive koji dolaze s novom Insignijom. Naglasak je na povezivosti i integraciji automobila i pametnih telefona kroz novu značajku u Insigniji, u sklopu servisa Opel OnStar – osobnog pomoćnika koji omogućuje putnicima u Insigniji rezervaciju hotelskih soba te traženje odgovarajućih parkirnih mjesta uz pomoć OnStar savjetnika.

Opel Insignia Sports Tourer (1)

Opel Insignia Sports Tourer

Program Opel Exclusive će omogućiti da se korisnici istaknu u gomili posvemašnjom prilagodbom svoje Insignije osobnom ukusu. Korisnici programa Opel Exclusive moći će birati iz neograničene ponude boja na temelju osobnih preferenci. Bez obzira na to žele li da boja automobila odgovara boji njihove omiljene kravate ili odražava boju očiju voljene osobe, tim programa Opel Exclusive pobrinut će se da se to ostvari.

Nakon odabira boje, slijedi odabir između triju različitih završnih obrada - troslojna završna boja je inovativni omjer miješanja koji svoj intenzivan i uglađen izgled može zahvaliti trima slojevima boje. Metalik završna obrada reflektira više vanjskog svjetla, što boji daje blistav sjaj, a biserna završna boja zadivljuje zahvaljujući tankom sloju kristala koji daje posebno prirodan biserni sjaj.

Opel Insignia Sports Tourer (2)

Opel Insignia Sports Tourer

Ključne riječi:
Insignia Opel Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.