Vidiauto Novosti Autobiz Dobili smo prvi online auto salon u Hrvatskoj

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 28.10.2014. 01:58

Opel online 

Dobili smo prvi online auto salon u Hrvatskoj

Dobili smo prvi online auto salon u Hrvatskoj

U Zagrebu je predstavljen prvi online auto salon – korisnici mogu virtualno pristupiti gotovo svim Opelovim uslugama i servisima.

Osim što se radi o prvom takvom projektu u Hrvatskoj, ovo je i pilot projekt za Opel na globalnoj razini. Za pristup Opelovom servisu potreban vam je samo Internet tako da iz svoje fotelje možete pogledati koja su nova Opelova vozila u ponudi i dostupna odmah, što koji Opelov partner nudi od rabljenih vozila raznih marki. Online se može kupiti i Opelova dodatna oprema te provjeriti što je trenutno na popustu, a dostupan je i odabir novih guma za vozilo.

Mila-i-digitalne funkcionalnosti

Digitalne funkcionalnosti Opelovog online salona

Nadalje, u Opelovom online salonu moguća je narudžba na servis te komunikacija preko besplatnog live chata ili pak na stari, tradicionalni način putem telefona.

Opel online salon rezultat je gotovo jednogodišnjeg rada velikog internacionalnog Opelovog tima, pod vodstvom lokalne menadžerice Marije Klaić. Lansiranje projekta je 1. studenog 2014. i od tada će na 13 web stranica Opelovih ovlaštenih partnera u Hrvatskoj biti aktivne sve ključne funkcionalnosti, a na četiri web stranice ovlaštenih partnera u četiri najveća grada bit će aktivne i dodatne komunikacijske funkcionalnosti - Livechat i razgovor s prodavačem.

PR menadzer Opela, Neven Novak

Zasluge u projektu ima i PR menadzer Opela, Neven Novak

Ključne riječi:
nova vozila online servis Opel rabljena vozila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 5. srpanj 1933.

Začetak legende zvane Autobahn

Fritz Todt proglašen je ukazom Adolfa Hitlera glavnim inspektorom za njemačke ceste uz glavni zadatak da izgradi sustav autocesta. Do 1936. je izgrađeno oko 100.000 km autocesta čime je njemačka dobila najsuvremeniju cestovnu mrežu u svijetu.

vs