Vidiauto Novosti Autobiz Bugatti Rimac zapošljava preko 50 ljudi

Autor: VIDIAuto Objavljeno: 19.10.2023. 13:17

Odjel lakirnice

Bugatti Rimac zapošljava preko 50 ljudi

Bugatti Rimac zapošljava preko 50 ljudi

U sljedećih šest mjeseci tvrtka Bugatti Rimac planira zaposliti više od 50 novih zaposlenika u odjelu lakirnice

Novi zaposlenici radit će u novom Rimac Kampusu u okolici Zagreba za tvrtku unutar Rimac Grupe koja je fokusirana na dizajn, razvoj i proizvodnju hiperautomobila.

Novi djelatnici pridružit će se postojećem timu od 26 stručnjaka, te će nakon obuke sudjelovat u izradi sadašnjih i budućih Rimac te Bugatti modela.

S obzirom na to da je riječ o izuzetno deficitarnom zanimanju, Bugatti Rimac pokreće Painting Academy kako bi zainteresirane kandidate obučio za rad u lakirnici hiperautomobila koja je posebna i po materijalu iz kojih se automobili uglavnom izrađuju - ugljična vlakna. Pojačan tim će iduće godine započeti s radom na Rimac Kampusu u suvremeno opremljenoj lakirnici na više od 2.000 m².

Tehničar u odjelu lakirnice (1)

Kompanija traži tehničare lakiranja u tri kategorije procesa rada - priprema, lakiranje i poliranje, a radni zadaci zaposlenika bit će određeni ovisno o specijalizaciji te po završetku usavršavanja. Kao kandidati za zaposlenje u obzir dolaze osobe sa i bez iskustva u lakiranju i pripremi te će ovisno o visini iskustva dobiti obuku u sklopu Bugatti Rimac Painting Academyja.

Prednost imaju kandidati s iskustvom i auto lakireri, dok je zbog specifičnosti posla poželjno da su i drugi potencijalni kandidati tehničkih struka i interesa.

Obuka traje između pet do devet mjeseci, ovisno o postojećim vještinama radnika, području specijalizacije i razini stečenih vještina te za vrijeme trajanja obuke, radnici stupaju u radni odnos i dobivaju plaću.

Bugatti Rimac Painting Academy za tehničare lakiranja započinje osnovnom teorijskom i praktičnom obukom. Tijekom obuke na spomenutoj edukaciji, polaznici će se upoznati sa svim aktivnostima unutar lakirnice, nakon čega nastavljaju s jednom od specijaliziranih obuka za područje pripreme, poliranja ili lakiranja. Potom će polaznici kroz mentorski period početi u potpunosti raditi na serijskim automobilskim dijelovima pod vodstvom mentora dok ne steknu sve potrebne vještine, znanja te iskustvo za odgovarajuću poziciju i samostalan rad.

Svi zainteresirani mogu saznati više informacija o ovim otvorenim pozicijama na web stranici karijera tvrtke Bugatti Rimac i prijaviti se za posao koji najbolje odgovara njihovom iskustvu i sposobnostima.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. travanj 1970.

4-22-1970 Prvi Dan planeta Zemlje

Prvi Dan planeta Zemlje

Prva proslava Dana planeta Zemlje (Earth Day) održana je u zajednicama diljem SAD-a. Earth Day je kreacija senatora Gaylorda Nelsona, stvorena zbog rastuće zabrinutosti o stanju okoliša jer veliki doprinos zagađenju okoliša imaju i automobili.

vs

.::.