Vidiauto Novosti Akcije Počela je Hyundai zimska servisna akcija

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 12.11.2018. 07:24

Zimska akcija 

Počela je Hyundai zimska servisna akcija

Počela je Hyundai zimska servisna akcija

U tijeku je Hyundai zimska servisna akcija koja traje do 15.12.2018. a u kojoj možete ostvariti razne pogodnosti i popuste.

Pozivaju se svi vlasnici Hyundai vozila da posjete svog ovlaštenog Hyundai servisnog partnera, u razdoblju od 05.11.2018. do 15.12.2018. godine, kada mogu ostvariti uštede kroz posebne pogodnosti Hyundai zimske servisne akcije u ovlaštenoj Hyundai servisnoj mreži u Hrvatskoj.

Hyundai i30 sprijeda

Za vrijeme trajanja servisne akcije možete ostvariti i do 20% popusta na pojedinačnu kupnju zimskih guma, dodatne opreme, metlica brisača i akumulatora uz 3 godine jamstva.

Hyundai Santa Fe sa strane

Hyundai je pripremio i akcijske cijene na setove kotača, a tu je i 20% popusta* na originalne dijelove ugrađene kroz redovne servise za Hyundai vozila starija od 5 godina.

Hyundai ix35 2013_3_800

Više informacija o akcijskim uvjetima i ovlaštenoj Hyundai servisnoj mreži.

*20% popusta odnosi se na originalne dijelove ugrađene kroz redovne servise za Hyundai vozila starija od 5 godina. Popust se odnosi samo na originalne Hyundai dijelove koji se koriste prilikom redovnog održavanja vozila (npr. filteri, kočioni sistem, razvod paljenja, žaruljice, svjećice, grijači, te isključuje karoserijske dijelove i vjetrobranska stakla)

Ključne riječi:
akcija Hyundai
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs