Vidiauto Novosti Akcije Ljetne ponude najnovijih BMW modela

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 16.07.2019. 12:31

Ljetne ponude najnovijih generacija BMW modela

Ljetne ponude najnovijih BMW modela

Posebne cijene za BMW 318d i BMW X1 sDrive18d sa servisnim paketom u trajanju od 5 godina.

Nove generacije najtraženijih BMW modela u okviru posebne ljetne ponude odnedavno su dostupne u svim Tomić & Co. poslovnicama diljem zemlje.  Među najpopularnijim ljetnim opcijama nalazi se globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine - BMW 318d po cijeni od 249.900 kuna. Također, jedan od najprodavanijih modela u Hrvatskoj, novi BMW X1 sDrive18d dostupan je za 233.900 kuna. Cijene oba modela uključuju PDV i PPMV, a modeli dolaze s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara.

Novi BMW serije 3 (2)

Iskoristite trenutak i doživite sedmu generaciju najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu. Uvjerite se zašto najprodavaniji BMW svih vremena jamči vozačko zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji. Zahvaljujući inovativnim rješenjima nova BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo - po čemu je oduvijek bila lider klase. Do 55 kilograma je lakši od svog prethodnika uz čak 50% kruću konstrukciju. Prepoznatljiv je po proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane što rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

Novi BMW X1 (2)

Budite prvi i upoznajte THE X1, model koji postavlja nove standarde. Njegova snažno definirana silueta impresionira dugim međuosovinskim razmakom i kratkim prevjesima. Upečatljiva prednja rešetka BMW-a i podebljani odbojnik u kombinaciji s uskim LED prednjim svjetlima jamče autoritativan dojam. Osim atletskog dizajna impresivne su i njegove vozne karakteristike tipične za modele X i njihovu izvanrednu agilnost. U kombinaciji s vrhunskom udobnošću na dugim putovanjima, kvalitetnim materijalima i inovativnim tehnologijama, svaki primjerak bit će idealan suputnik pri avanturama bilo koje vrste. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, osigurava maksimalnu udobnost na svakom metru vožnje.

Novi BMW X1

Sve o aktualnim ljetnim ponudama saznajte u Tomić & Co. prodajnim salonima u: Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odnedavno i u Zadru.

Ključne riječi:
akcija BMW
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs