Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Novi Nissan Juke starta od 115.400 kuna

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.07.2014. 13:04

Nissan Juke 

Novi Nissan Juke starta od 115.400 kuna

Novi Nissan Juke starta od 115.400 kuna

Novi, redizajnirani Nissan Juke stigao je u prodaju, a u ponudi su četiri benzinska i jedan dizelski motor.

Novi Nissan Juke 2014 iz B segmenta pripada u skupinu kompaktnih crossovera i nakon tri godine i 500.000 prodanih primjeraka doživio je kozmetičke promjene u dizajnu prednjeg i stražnjeg dijela vozila, dok je prtljažnik sada većeg obujma za 40% na modelima s prednjim pogonom (do 354 l). Sada Juke mogu voziti i roditelji s djecom jer se u prtljažnik mogu smjestiti dječja kolica.

NIssan Juke 2014 (2)

Straga su novost LED svjetla

U prednjem su dijelu gornja svjetla redizajnirana i krasi ih Nissanov tradicionalni oblik bumeranga – kao na modelu 370Z, novom Qashqaiju i na novom Muranu te sada uključuju LED dnevna svjetla dvostrukog intenziteta. Prednji kraj ima novu, snažniju masku u obliku slova V, a elementi na donjem dijelu osnaženi su novim detaljima ispod odbojnika. U obnovljene retrovizore su ugrađeni LED žmigavci i, opcijski, kamere AVM-a.
Straga se nalazi agresivnije oblikovan odbojnik u kombinaciji s obnovljenim svjetlima također u obliku bumeranga (s LED tehnologijom). Na Jukeu možete naručiti i otvorivi panoramski stakleni krov.

U unutrašnjosti se nalaze novi umetci žarkih boja (besplatni u paketu Tekna) - središnja konzola, umetci na vratima, prstenovi ventilacijskih otvora, šavovi ručice mjenjača, upravljača, sjedala i kožnatog pokrova instrumentne ploče mogu biti isporučeni u crnoj, crvenoj, bijeloj ili jarkožutoj boji. I dalje je ostao prepoznatljivi detalj oko ručice mjenjača koji asocira na rezervoar motocikla.

NIssan Juke 2014 (3)

Unutrašnjost Nissana Note

NissanConnect omogućava povezivanje s pametnim telefonom i pristup širokoj ponudi aplikacija, koje obuhvaćaju društvene, medijske platforme – uključujući i internetski radio – putem 5,8-inčnog (14,5 cm) touch ekrana. Navigacijski sustav najnovije generacije uključuje i Google Online Search dostupan ovisno o zemlji.

Najslabiji Nissan Note dolazi s benzinskim 1.6 motorom snage 94 KS, čija je cijena s paketom opreme Visia 115.400 kuna. Slijedeći dostupan benzinski motor je novi i ponudi - turbak 1.2 DIG-T snage 115 KS, a slijedi ga 1.6 s CVT mjenjačem snage 117 KS koji je obnovljen i sada daje više okretnog momenta ispod 2000 okretaja. I dalje je najmoćniji Juke s 1.6 DIG-T motorom snage 190 KS, dostupan s prednjim ili s 4WD pogonom.
U dizelskoj ponudi nalazi se samo 1,5-litreni 1.5 dCi snage 110 KS.

Nissan Safety Shield dio je novog Jukea, a sastoji se od upozorenja na izlazak iz voznog traka, sustava nadzora mrtvog kuta, sustava otkrivanja pokretnih objekata uz pomoć četiri kamere i sustava AVM (Around View Monitor).

Pročitajte test Nissan Juke Naito 1.6 Acenta Sport Pack
Pročitajte test Nissan Juke 1.5 dCI Sport pack
Pročitajte test Nissan Juke 1.6 DIG-T CVT 4x4 Tekna

Ključne riječi:
cijena u Hrvatskoj dCi DIG-T Juke Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.