Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Novi Nissan Juke starta od 115.400 kuna

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.07.2014. 13:04

Nissan Juke 

Novi Nissan Juke starta od 115.400 kuna

Novi Nissan Juke starta od 115.400 kuna

Novi, redizajnirani Nissan Juke stigao je u prodaju, a u ponudi su četiri benzinska i jedan dizelski motor.

Novi Nissan Juke 2014 iz B segmenta pripada u skupinu kompaktnih crossovera i nakon tri godine i 500.000 prodanih primjeraka doživio je kozmetičke promjene u dizajnu prednjeg i stražnjeg dijela vozila, dok je prtljažnik sada većeg obujma za 40% na modelima s prednjim pogonom (do 354 l). Sada Juke mogu voziti i roditelji s djecom jer se u prtljažnik mogu smjestiti dječja kolica.

NIssan Juke 2014 (2)

Straga su novost LED svjetla

U prednjem su dijelu gornja svjetla redizajnirana i krasi ih Nissanov tradicionalni oblik bumeranga – kao na modelu 370Z, novom Qashqaiju i na novom Muranu te sada uključuju LED dnevna svjetla dvostrukog intenziteta. Prednji kraj ima novu, snažniju masku u obliku slova V, a elementi na donjem dijelu osnaženi su novim detaljima ispod odbojnika. U obnovljene retrovizore su ugrađeni LED žmigavci i, opcijski, kamere AVM-a.
Straga se nalazi agresivnije oblikovan odbojnik u kombinaciji s obnovljenim svjetlima također u obliku bumeranga (s LED tehnologijom). Na Jukeu možete naručiti i otvorivi panoramski stakleni krov.

U unutrašnjosti se nalaze novi umetci žarkih boja (besplatni u paketu Tekna) - središnja konzola, umetci na vratima, prstenovi ventilacijskih otvora, šavovi ručice mjenjača, upravljača, sjedala i kožnatog pokrova instrumentne ploče mogu biti isporučeni u crnoj, crvenoj, bijeloj ili jarkožutoj boji. I dalje je ostao prepoznatljivi detalj oko ručice mjenjača koji asocira na rezervoar motocikla.

NIssan Juke 2014 (3)

Unutrašnjost Nissana Note

NissanConnect omogućava povezivanje s pametnim telefonom i pristup širokoj ponudi aplikacija, koje obuhvaćaju društvene, medijske platforme – uključujući i internetski radio – putem 5,8-inčnog (14,5 cm) touch ekrana. Navigacijski sustav najnovije generacije uključuje i Google Online Search dostupan ovisno o zemlji.

Najslabiji Nissan Note dolazi s benzinskim 1.6 motorom snage 94 KS, čija je cijena s paketom opreme Visia 115.400 kuna. Slijedeći dostupan benzinski motor je novi i ponudi - turbak 1.2 DIG-T snage 115 KS, a slijedi ga 1.6 s CVT mjenjačem snage 117 KS koji je obnovljen i sada daje više okretnog momenta ispod 2000 okretaja. I dalje je najmoćniji Juke s 1.6 DIG-T motorom snage 190 KS, dostupan s prednjim ili s 4WD pogonom.
U dizelskoj ponudi nalazi se samo 1,5-litreni 1.5 dCi snage 110 KS.

Nissan Safety Shield dio je novog Jukea, a sastoji se od upozorenja na izlazak iz voznog traka, sustava nadzora mrtvog kuta, sustava otkrivanja pokretnih objekata uz pomoć četiri kamere i sustava AVM (Around View Monitor).

Pročitajte test Nissan Juke Naito 1.6 Acenta Sport Pack
Pročitajte test Nissan Juke 1.5 dCI Sport pack
Pročitajte test Nissan Juke 1.6 DIG-T CVT 4x4 Tekna

Ključne riječi:
cijena u Hrvatskoj dCi DIG-T Juke Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 20. kolovoz 1962.

Prvi Thunderbird

Prvi Ford Thunderbird proizveden je na današnji dan. Automobil je trebao predstavljati Fordov odgovor na Corvette, no nikada nije shvaćen kao rasni sportski automobil. Ipak uspjeh nije izostao a automobil je ubrzo postao kult.

vs