Vidiauto Savjeti Rabljeni automobili Od sada popravljam sam

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 15.01.2013. 11:05

Knjiga 

Od sada popravljam sam

Od sada popravljam sam

Knjiga "Od sada popravljam sam" prodana je u više od 9 milijuna primjeraka te donosi mnogobrojne savjete.

Priručnik “Od sada popravljam sam” namijenjen je za tipove automobila VW Golf III i Vento te za Fiat Punto. Radi se o vrlo praktičnom savjetniku s mnoštvom korisnih savjeta. 
“Od sada popravljam sam” obiluje mnoštvom korisnih savjeta, a može poslužiti i kao edukativno sredstvo koje pomaže vozačima i vozačicama da bolje upoznaju svoje limene ljubimce. Navedena su mnogobrojna uputstva kako njegovati automobile, otkloniti manje kvarove i održavati ih na najbolji mogući način te koje alate treba pri tome upotrijebiti. Posebna novost su detaljne kontrolne liste kao i planovi održavanja. Svako poglavlje se sastoji od teorije te savjeta o održavanju i popravcima automobila, svi savjeti su popraćeni odgovarajućim shemama i fotografijama, a tu su i upute za kupnju rabljenih vozila.

Ovaj se priručnik u izdanju Motor buch Verlag pojavljuje za model VW Buba po prvi puta u Njemačkoj 1962. godine. Tada je bio namijenjen automehaničarima, a danas ga koriste mnogobrojni vozači i nezamjenjiva je pomoć i u servisima i tvornicama automobila širom Europe. Do sada su pripremljena i objavljena izdanja za više od 100 modela automobila.

Ključne riječi:
održavanje vozila popravak priručnik rabljena vozila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.