Vidiauto Savjeti Rabljeni automobili Od sada popravljam sam

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 15.01.2013. 11:05

Knjiga 

Od sada popravljam sam

Od sada popravljam sam

Knjiga "Od sada popravljam sam" prodana je u više od 9 milijuna primjeraka te donosi mnogobrojne savjete.

Priručnik “Od sada popravljam sam” namijenjen je za tipove automobila VW Golf III i Vento te za Fiat Punto. Radi se o vrlo praktičnom savjetniku s mnoštvom korisnih savjeta. 
“Od sada popravljam sam” obiluje mnoštvom korisnih savjeta, a može poslužiti i kao edukativno sredstvo koje pomaže vozačima i vozačicama da bolje upoznaju svoje limene ljubimce. Navedena su mnogobrojna uputstva kako njegovati automobile, otkloniti manje kvarove i održavati ih na najbolji mogući način te koje alate treba pri tome upotrijebiti. Posebna novost su detaljne kontrolne liste kao i planovi održavanja. Svako poglavlje se sastoji od teorije te savjeta o održavanju i popravcima automobila, svi savjeti su popraćeni odgovarajućim shemama i fotografijama, a tu su i upute za kupnju rabljenih vozila.

Ovaj se priručnik u izdanju Motor buch Verlag pojavljuje za model VW Buba po prvi puta u Njemačkoj 1962. godine. Tada je bio namijenjen automehaničarima, a danas ga koriste mnogobrojni vozači i nezamjenjiva je pomoć i u servisima i tvornicama automobila širom Europe. Do sada su pripremljena i objavljena izdanja za više od 100 modela automobila.

Ključne riječi:
održavanje vozila popravak priručnik rabljena vozila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 15. rujan 1909.

9-15-1909  Imaginarni patent

Imaginarni patent

Henry Ford izgubio je parnicu protiv George Seldena u kojoj je tvrdio da ovaj nema pravo na patent na motorno vozilo. Dvije godine kasnije to pravo je ukinuto jer se saznalo da Selden nikada nije namjeravao izgraditi automobil koji je prijavio 1895. godine

vs