Vidiauto Novosti Najave Mazda će predstaviti potpuno novi CX-5

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 27.10.2016. 17:30

LA Auto Show 2016 

Mazda će u Los Angelesu predstaviti potpuno novi CX-5

Mazda će predstaviti potpuno novi CX-5

Došlo je vrijeme za detaljnu obnovu Mazdinog SUV modela CX-5, a kako će izgledati vidjet ćemo 16. studenog 2016.

Mazda je i službeno najavila svjetsku premijeru svojeg SUV-a CX-5, a druga generacija trebala bi donijeti i novu dimenziju užitka, a ne samo novi dizajn i tehnike. Saznajemo kako je Mazda doradila sve aspekte dizajna i tehnike, a vanjski dizajn modela CX-5 inspiriran temom 'Kodo – duša pokreta' podigli su na novu razinu. Sudeći prema silueti, sličnost s modelom CX-3 i s konceptnim modelom Koeru je evidentna.

Mazda će konferenciju za medije održati 16. studenog 2016. u 12:50 sati (PST), prvoga od dva novinarska dana Los Angeles Auto Showa koji se za javnost otvara od 18. do 27. studenog.

Na Los Angeles Auto Showu 2016 Mazda će imati i posebni izložak - Mazda Prototype; bit će to svjetska premijera za sada neimenovanog trkaćeg automobila. Izložit će se Mazda MX-5 RF, automobili iz aktualne ponude Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3, Mazda CX-5 (aktualni model),
Mazda CX-9, a kao tehnički izlošci bit će SKYACTIV-G 2.0 (benzinski motor), SKYACTIV-G 2.5 (benzinski motor) i SKYACTIV-G 2.5T (turbo benzinski motor).

Ključne riječi:
Auto Show CX-5 Los Angeles Mazda SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs