Vidiauto Novosti Autobiz Plin znatno pojeftinio, dizel jednu lipu, a benzin poskupio

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 31.03.2015. 09:39

Cijene goriva 

Plin znatno pojeftinio, dizel jednu lipu, a benzin poskupio

Plin znatno pojeftinio, dizel jednu lipu, a benzin poskupio

Ukoliko plin niste točili prošli tjedan, nova cijena autoplina niža je za 72 lipe u odnosu na cijenu od prije dva tjedna.

Dinamično tržište cijena naftnih derivata u Hrvatskoj ovaj tjedan ima totalno šarolike cijene. Vlasnici vozila koji se voze na plin mogu bez straha otići natočiti autoplin. Cijena je u odnosu na prošli tjedan snižena za 33 lipe, na 4,19 kuna, donosi portal cijenegoriva.info. Ukoliko se u vašoj blizini nalazi Plinski centar Zagreb, cijena je još niža - 3,99 kuna. Usporedimo li cijenu auto plina od prije dva tjedna, na spremniku od 50 litara plina ušteda iznosi 36 kuna.

Samo jednu lipu iznosi sniženje dizelskog goriva; nova cijena Eurodizela se kreće od 8,76 do 8,78 kuna, ovisno o benzinskoj postaji.

Za kraj naše vijesti o cijenama goriva ostavili smo vlasnike benzinskih goriva. Eurosuper 95 BS je poskupio za 5 lipa, na 9,65 kuna. Spremnik od 50 litara ovaj tjedan je skuplji za 2,5 kune u odnosu na cijenu od prije tjedan dana.

Ključne riječi:
benzin cijena goriva dizel Eurodiesel BS Eurosuper BS 95
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs

.::.