Vidiauto Novosti Autobiz Već godinu dana benzin nije bio ovako jeftin

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.11.2014. 10:51

Natoči do čepa! 

Već godinu dana benzin nije bio ovako jeftin

Već godinu dana benzin nije bio ovako jeftin

Prošli tjedan su nas naftaši iznenadili s poskupljenjem, a ovaj utorak stiže pojeftinjenje goriva.

Benzin je najjeftiniji u posljednjih godinu dana - litra Eurosupera 95 ima cijenu od 10,11 kuna, što je za 8 lipa niže nego prošli tjedan kada je Eurosuper poskupio za tri lipe. Portal cijenegoriva.info provjerio je cijene benzinskih goriva u zadnjih godinu dana i zaključio kako je ovo najniža cijena.

Istovremeno sa spuštanjem cijene benzinskih goriva, snižena je za simboličku jednu lipu i cijena Eurodizela te litra ima cijenu 9,68 kuna. I vozači koji se voze na autoplin imaju razlog za slavlje, nisu niti oni zaboravljeni - cijena litre autoplina snižena je za dvije lipe, na 4,28 kuna.

Prije nego li otvorite poklopac rezervoara provjerite cijene na benzinskoj postaji jer cijene nisu snižene na svim postajama.

Ključne riječi:
benzin cijena goriva Eurodizel Eurosuper BS 95
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.