Vidiauto Novosti Akcije Peugeot servisna akcija za amortizere

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 03.02.2019. 08:29

Servisna akcija 

Uštedite čak 30% na amortizerima i dijelovima ovjesa u Peugeotu

Peugeot servisna akcija za amortizere

Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba Peugeot Zauvijek na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju poseban popust od 30 % na prednje i stražnje amortizere kao i dijelove ovjesa.

Peugeot je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Peugeot Zauvijek od 04. veljače do 30. ožujka 2019. Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju poseban popust od 30 % na prednje i stražnje amortizere kao i dijelove ovjesa.

Peugeot 207

Kako bi vlasnici vozila uživali u svakoj vožnji, besprijekorni amortizeri su posebno važni. Njihovo prirodno trošenje kroz vrijeme ima štetne posljedice za udobnost, a izričito i za sigurnost jer osiguravaju držanje kotača u kontakt s tlom bez obzira na uvjete na cesti. Tijekom 20.000 prijeđenih kilometara barem milijun puta upijaju udarce, stabiliziraju svaki kotač i omogućuju normalni rad opruge.

Peugeot 407

Osim o kilometrima, njihovo trošenje ovisi o težinu vozila i stanju ceste. Iako postoji znakovi upozorenja (teško upravljanje u krivinama, gubitak prianjanja prilikom ubrzanja, udarci kod prijelaza na neravninama) pojavljuju se uglavnom prekasno, kad je put zaustavljanja već produžen do 35%, osjetljivost na aquaplaning povećana do 15% i gume se troše do 25% brže. Neispravan ovjes je u Hrvatskoj treći razlog pada na tehničkom pregledu.

Peugeot 2008 sprijeda

Zato je bitno nakon prvih 80.000 km povjeriti ovlaštenom Peugeot servisu kontrolu amortizera, a zatim svakih 20.000 kilometara. Amortizeri marke Peugeot pružaju bezuvjetnu udobnost i sigurnost u vožnji te zadovoljavaju stroge Peugeot specifikacije.

Peugeot 308

Kupci se mogu učlaniti u program vjernosti Peugeot Zauvijek u servisima Peugeot za 149 kn i ostvariti razne pogodnosti tijekom cijele godine, kao što su povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30 %, uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine, poseban popust od 30% na najskuplji dio prve ugradnje i dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije.

Ključne riječi:
akcija amortizer ovjes Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 26. siječanj 1920.

Rođenje Lincolna

Na današnji dan 1920. godine osnovan je Lincoln Motor Car Company, a samo dvije godine kasnije preuzeo ga je Ford Motor Company pod čijom je paskom postao jedan od poznatijih svjetskih proizvođača luksuznih automobila.

vs