Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 03.01.2015. 10:30

Audi Q7 2015 

Bilo kuda, tablet svuda!

Bilo kuda, tablet svuda!

Nova generacija Audijevog statusnog SUV-a Q7 opcijski će imati mogućnost ugradnje tablet računala za putnike na stražnjim sjedalima. Tableti imaju dijagonalu 10,1 inča odnosno 25 centimetara što je više nego dovoljno za multimedijalne aktivnosti, gledanje filmova i surfanje internetom.

Tableti u Q7 će svakako koristiti poslovnim korisnicima, ali i mlađoj populaciji te će pružiti do sada neslućene mogućnosti zabave u vožnji. Tableti se učvršćuju na postolja sa stražnje strane prednjih sjedala. Posebno su prilagođeni tako da se u slučaju sudara sami otkopčaju i skliznu na pod kako ne bi nanijeli potencijalne ozlijede putnicima. Imaju Android operacijski sustav, Nvidia Target 4 procesore, 32 GB interne memorije te su opremljeni Bluetooth i NFC opcijama bežičnog povezivanja. Naravno, tu je i ugrađena full HD video/foto kamera.

Audi_2015_Q7_tablet

Uređaji imaju opciju spajanja na Google Play Store te kupovanja i preslušavanja novih pjesama i filmova. Putem WiFi-ja su spojeni na Audi MMi sustav te se na njima mogu očitavati podaci iz vožnje. Tableti se nalaze u posebnom kućištu koje smanjuje oscilacije temperature tako da se mogu koristiti tijekom hladne zime, ali i tijekom iznadprosječno toplog ljeta. Kad putovanje završi, korisnici tablete mogu jednostavno odspojiti i iznijeti van automobila te nastaviti raditi na njima. Na taj način novi Q7 postaje pokretni ured i zabava na kotačima. Ova najava iz Audija izazvala je veliko odobravanje potencijalnih kupaca. U jednoj anketi najviše potencijalnih upita za tablete uputili su roditelji mlađe djece u dobi 3 do 7 godina. Na ovaj način djeca će se na zadnjem sjedalu zabavljati te će putovanje brže završiti bez nepotrebnih stajanja. Time Q7 postaje središte zabave. Ovo je tek početak te će se ova opcija s vremenom nuditi u svim Audi automobilima. Dakle, može se reći kako Audi Q7 postaje pokretno kino u kojem će se za boravak na stražnjem sjedalu otimati i sam vozač.

10821262_800452249989989_800378036664077_60018_1970_b
Ključne riječi:
Audi Q7 tablet
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 12. kolovoz 1908.

Proizveden prvi Ford Model T

Prvi Ford Model T izašao je iz tvornice u Detroitu. Proizvodnja ovoga automobila eksplodirala je pet godina kasnije kada je uvedena pokretna traka. Model T bio je prvi «narodni» automobil u povijesti, a proizvodio se sve do 1927.

vs