Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Snimajte cestu ispred sebe u fullHD-u za samo 37,13 USD

Autor: Sponzorirana vijest Objavljeno: 05.10.2015. 02:40

Čak 65% popusta na Gearbest.com 

Snimajte cestu ispred sebe u fullHD-u za samo 37,13 USD

Snimajte cestu ispred sebe u fullHD-u za samo 37,13 USD

Na Gearbest.com smo pronašli zanimljiv gadget - G1W je Full HD Car DVR koji snima pod kutom do 120 stupnjeva.

G1W ima visokorezolucijsku 12-megapikselnu kameru s 4x digitalnim zoomom, a ovaj digitalni video rekorder s LCD ekranom dijagonale 2,7 inča na Gearbest.com ima akcijsku cijenu za samo 37,13 američkih dolara (cijena je inače snižena sa 107,59 USD).

G1W (6)

FullHD video filmovi se snimaju u 30 i 60 fps, u H.264 formatu, a jako je bitan i kut snimanja – ova kamera snima 120 stupnjeva širine. Ima i night vision opciju tako da se vožnja može snimati i za vrijeme noćne vožnje. Naravno, litijska baterija je integrirana i punjiva preko auto punjača koji dolazi u pakiranju.

G1W (7)

S ovim DVR-om možete snimati prometnu situaciju ispred sebe te imati snimljenu situaciju u slučaju prometne nesreće, kada recimo nema svjedoka. Ovakve kamere postaju sve češći dodatak u automobilima, ne samo u drugim zemljama nego i u Hrvatskoj jer se vozači žele osigurati za prometne situacije u kojima je druga strana krivac, ali nemate svjedoke za to.

Postavlja se na vjetrobranskom staklo i odmah je spreman za snimanje jer nema nikakvih dodatnih instalacija, a isto tako se i vrlo lako skida ukoliko Car DVR ne želite držati vidljivim u vozilu dok ne vozite. G1W ima i detektor pokreta tako da će početi snimati tek kada se ispred kamere dogodi neki pokret - ovo je idealno ako želite vidjeti tko vam je na primjer ogrebao automobil dok je bio parkiran ili je bio pokušaj provale u vozilo.

G1W (5)

Ne trebate brinuti niti za memoriju jer G1W ima utor za SD karticu kapaciteta 32 GB, a kada se memorija popunu do kraja započet će presnimavati najstariji snimljeni video. Ima HDMI utor tako da se spaja s drugim uređajima na koje želite prenijeti video zapise i fotografije.

Pogledajte kompletnu ponudu automobilskih dodataka na Gearbest.com.

G1W (4)
Ključne riječi:
DVR Gearbest.com prometna nesreća snimanje videa
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs

.::.