Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Opel Astra Copacabana (Aprililili)

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 01.04.2014. 11:45

Hm, nešto posebno 

Opel Astra Copacabana (Aprililili)

Opel Astra Copacabana (Aprililili)

Iz Opela „stiže“ nešto zaista posebno - Opel Astra Copacabana sa sjedalima od prave trave s Maracane, kao i s pijeskom s plaže Copacabana :)

Opel Astra Copacabana je zaista poseban automobil i može se kupiti danas, 1. travnja po cijeni od 24 444,44 eura. Posebna edicija Opel Astre će vas sigurno razveseliti - ima sjedala presvučena materijalom izrađenim od prave trave s čuvenog brazilskog stadiona Maracana. Dobit ćete i certifikat kojim se potvrđuje autentičnost trave ;)

Ali, to nije sve! Na podu ispred prednjih sjedala nalazi se pijesak s poznate brazilske plaže Copacabana, a uz Astru ćete dobiti i japanke :D
Opel Astra Copacabana ima trubu koja zvuči kao samba ili vuvuzele tako da na cesti, nakon što pobijedimo Brazilce, možete stisnuti trubu i proslaviti pobjedu naših Vatrenih.

Astra GTC Copacabana mid

Ovaj automobil najavljuje skoro svjetsko prvenstvo u nogometu u Brazilu, tako da se na krovu nalazi brazilska zastava, a vrata su ukrašena palmama i rasplesanim linijama. Ispod poklopca nalazi se novi 1,6-litreni turbo benzinski motor snage 200 KS (147 kW) koji do stotke ubrzava za samo 7,9 sekundi.

Pogledajte i video: 

Ključne riječi:
Astra Brazil Copacabana nogomet Opel
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.