Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Kolekcionarski časopis Oldtimer club

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.02.2016. 17:50

Izašao je prvi broj 

Kolekcionarski časopis Oldtimer club

Kolekcionarski časopis Oldtimer club

U prvom izdanju časopisa Oldtimer club možete saznati koje su bile prve žene za volanom, pročitati priču o MilleMiglia, baciti pogled u daleku 1885. godinu kada je Carl Benz predstavio prvo motorno vozilo - trokolicu.

Oldtimer Club - Naslovnica

Kolekcionarski časopis jedinstveno je izdanje u Hrvatskoj, a daje uvid u nedovoljno poznate dijelove iz automobilističke povijesti, obiluje atraktivnim i kvalitetnim fotografijama koje otkrivaju mnoge tajne i zanimljive priče iz povijesti automobilizma. Piše se o počecima automobilizma u svijetu, pionirskim pokušajima i prekretnicama u povijesti automobilizma, tehničkim inovacijama, legendarnim modelima, događajima koji su usmjerili razvoj automobila te onima koji i danas okupljaju i slave iznimne i rijetke automobile.

Oldtimer Club 4

Cilj časopisa “Oldtimer club” je educirati te izgraditi svijest, naročito kod mlađih generacija o važnosti tehničke baštine i njenom očuvanju. Zbog toga teme nisu obrađene na način da ih razumiju samo stručnjaci. Brojne i zanimljive priče dijelovi su složenog, ali prije svega zanimljivog mozaika auto povijesti koja govori o automobilima koji „imaju dušu“.

Oldtimer Club 1

Oldtimer club, nastao u suradnji s Udrugom za očuvanje klasičnih vrijednosti OLDeST iz Splita, publicirala je tvrtka Medijska Osobnost iz Splita, poznata po produkciji specijalizirane TV emisije Auto Moto Nautic Vision koja se emitira bez prekida u kontinuitetu od 19. ožujka 1998. godine te je dosegla brojku od preko 900 izdanja, a časopis se po cijeni od 35 kuna može naručiti putem e-maila: kupioldtimerclub@gmail.com.

Nadam se da će svaki primjerak časopisa “Oldtimer club” pročitati mnogi, ali ga i sačuvati te s vremenom još mnogo puta prolistati“ - izjavio je povodom lansiranja časopisa Josip Radić, glavni urednik časopisa.

Josip Radić - glavni urednik

Josip Radić, glavni urednik

Oldtimer Club 3
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs