Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Cure i auti Ljepotice najavljuju novi Zagreb Auto Week

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.11.2015. 11:55

Uživajte

Ljepotice najavljuju novi Zagreb Auto Week

Ljepotice najavljuju novi Zagreb Auto Week

U Karting Areni Zagreb na Zagrebačkom velesajmu održan je casting za izbor hostesa za osmo izdanje Zagreb Auto Weeka.

8. Zagreb Auto Week održat će se na već poznatoj lokaciji, u zagrebačkom Arena Centru od 6. do 8. studenog 2015. Uoči jesenskog izdanja Zagreb Auto Weeka održan je casting za izbor hostesa koje će uz nove, premijerno predstavljene automobile biti mamac za posjetu.

ZAW_5

Jesensko izdanje hrvatskoj će publici po prvi puta predstaviti neke od najnovijih modela poznatih auto brandova, a dio prostora sajma predviđen je za Eko zonu u kojoj će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca.

Ljepotice su okupirale stazu Karting Arene Zagreb kako bi postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka - tako se umjesto brujanja motora na trenutke moglo čuti jedino škljocanje fotoaparata, što je posebice plijenilo poglede vozača, koji su se u to vrijeme zatekli u Karting Areni. Vozni park Karting Arene Zagreb nedavno je potpuno obnovljen - stigli su vrhunski go-karti marke Sodi RX7 koje krasi izvanredan Honda 270 ccm 4T motor.

Karting Arena_2

Sodi RX7 s motorom Honda 270 ccm 4T jure na više od 1.100 karting staza diljem svijeta

Pogledajte kako je bilo na kastingu za hostese:

3 -Zagreb Auto Week
Zagreb Auto Week
5-Zagreb Auto Week
7-Zagreb Auto Week
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. rujan 1908.

9-24-1908 Prvi Model T

Prvi Model T

Prvi tvornički izrađen Ford model T završen je na današnji dan. Automobil je svoju pravu popularnost i slavu počeo stjecati tek 6 godina kasnije kada je uvođenjem proizvodnje na pokretnoj traci osjetno pojeftinio.

vs

.::.