Vidiauto Novosti Najave Kupnja auta uz pretplatu na dvije godine

Autor: IR Objavljeno: 07.12.2017. 06:18

Moderno vlasništvo 

Uskoro ćete automobile kupovati kao i mobitele

Kupnja auta uz pretplatu na dvije godine

U posljednje vrijeme već dokazano kako mlađe generacije naraštaja sve manje žele biti vlasnici automobila, a možda će ih privući novi način kupnje vozila.

Mnogi kupuju svoje smartphone uređaje tako da potpišu dvogodišnji ugovor sa svojim operaterom i uz taj ugovor dobiju nešto povoljnije mobitel kojeg otplaćuju u 24 rate. Uskoro će nešto slično biti moguće i prilikom kupnje vašeg sljedećeg vozila, tako barem tvrde u Volvu.

Volvo XC40 straga

Naime, tijekom Salona automobila u Los Angelesu, Volvo je najavio kako će njihov najmanji SUV XC40 biti dostupan uz pretplatu od 600 USD (oko 3.800 kn) mjesečno uz ugovor na dvije godine. U navedenoj bi cijeni bili uključeni svi dodatni troškovi, osim benzina. Znači ne mora se dodatno razmišljati o registraciji, servisima i slično. Za početak će usluga biti dostupna samo u Americi, dok se za Europu još nisu izjasnili, a ime usluge će biti Care by Volvo.

Ford Expedition

Nešto slično nude i tvrtke Ford, Cadillac i Porsche. Fordova usluga se naziva Canvas a funkcionira tako da se izabere vozilo i kilometraža koju želi mjesečno prevaliti. Ako taj mjesec prijeđe kilometražu koja je u ugovoru, ona se dodatno plaća, a ako mu ostane 80 km vožnje, ta kilometraža se prebacuje u sljedeći mjesec. I tako svaki mjesec, a isto tako se na kraju svakog mjeseca korisnik može odlučiti vratiti automobil ili ga nastaviti koristiti i sljedeći mjesec.

Cadillac CT6 Plug In Hybrid

Kada se vide ove informacije, logično je zaključiti da je ovakav način pretplate povoljniji od leasinga, no opet se sve svodi na to koliko stvarno koristite automobil. Naravno, ne treba zaboraviti kako je sve ovo navedeno dostupno u Americi, barem kad je u pitanju Volvo, dok Ford navedene mogućnosti nudi samo u Los Angelesu i San Franciscu, Cadillac u Dallasu, New Yorku i Los Angelesu a Porsche samo u Atlanti.

Ključne riječi:
leasing pretplata Volvo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 27. rujan 1925.

9-27-1925  Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

U šumi Eifel započela je gradnja jednog od najpoznatijih svjetskih trkališta, Nurburgring. Staza je imala oko 21 kilometra i 72 zavoja. Tijekom godina staza odnijela brojne živote, a danas se u izvornom obliku koristi samo za rijetke prigode.

vs

.::.