Vidiauto Novosti Najave John Cooper Works predstavlja se na Essen Motor Showu 2012

Autor: VIDIAuto Objavljeno: 12.11.2012. 15:43

Mini

John Cooper Works predstavlja se na Essen Motor Showu 2012

Mini John Cooper Works utjelovit će sportski duh, individualni stil i premium kvalitetu, najavljuju iz Minija koji će biti predstavljen na Essen Motor Showu. John Cooper je ime legendarnog dizajnera sportskih automobila.

Entuzijazam za iznimno sportsku vožnju zasigurno će privući posjetitelje Essen Motor Showa u Grugaparku. Između ostalog moći će se vidjeti kakoJohn Cooper Works oprema može poslužiti za pružanje vrhunske kvalitete i autentičnosti  za marku Mini – pojam agilnosti i prepoznatljivosti u segmentu malih premium automobila. Program će se sastojati od prezentacije dodatne opreme u području pogona, ovjesa, aerodinamike i interijera, svega razvijenog na temelju velikog iskustva u području natjecanja.

JCW oprema (dodaci za vanjski dio vozila i za unutrašnjost, kao i dodaci za vozne osobine i ovjes ) bit će prikazana kroz MINI Coper S modele na stazi, ali i multimedialno uz 3D efekte kako bi se pokazale sve komponente dostupne za MINI modele.

S druge strane, kombinacijom dodataka MINI RAY produkt linije može se izraziti potpuno novi vizualni stil: kao primjer tu je MINI Countryman, po prvi put viđen u Njemačkoj. MINI RAY na stilski način daje živost sivom asfaltu. Dekorativni materijali napravljeni od visoko kvalitetnih materijala ponuđeni su u šest boja koje su posebno dizajnirane za MINI RAY liniju. Uz dosadašnju Alien Green može se birati između Lemon Yellow, Vitamin Orange, Energy Pink, Shocking Blue i Flash White boja. (k.ć.)

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs