Vidiauto Novosti Događanja Vikend za ljubitelje automobila

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 18.11.2016. 17:17

9. Zagreb Auto Week 

Vikend za ljubitelje automobila

Vikend za ljubitelje automobila

U zagrebačkom Arena Centru od 18. do 20. studenog će posjetiteljima biti predstavljeni neki od najnovijih modela poznatih auto moto brandova.

Deveti po redu Zagreb Auto Week premijerno će predstaviti mnoštvo dodatnih i popratnih sadržaja vezanih uz auto moto industriju.

9. Zagreb Auto Week (1)
9. Zagreb Auto Week (2)

Auto kuće će predstaviti najnovije i najbolje modele dostupne na našem tržištu, a što će svakako mnogima olakšati donošenje odluke oko kupovine novog automobila. Publika će tako na jednom mjestu, iz prve ruke moći doznati sve informacije oko odabira novog limenog ljubimca, ali i imati priliku kupiti ili rezervirati automobil uz posebnu sajamsku cijenu.

9. Zagreb Auto Week (5)
9. Zagreb Auto Week (6)

U skladu sa svjetskim trendovima dio prostora sajma predviđen je za neizostavnu E-mobility zonu, gdje će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca. Naravno, nezaobilazan dio jedne ovakve auto moto priredbe svakako su i prekrasne hostese koje su već postale zaštitni znak Auto Weeka. Donosimo fotografije s castinga.

9. Zagreb Auto Week (7)
9. Zagreb Auto Week (3)
Ključne riječi:
Zagreb Auto Week
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 26. rujan 1982.

9-26-1982  Krenuo legendarni Knight Rider

Krenuo legendarni Knight Rider

Prikazana je prva epizoda Knight Ridera u kojoj glavnu ulogu uz omraženog nam Davida Hasselhofa iz Baywatcha igra i «automobil koji govori» KITT, (ušminkani. Pontiac Firebird). Iako je serija bila «vrhunski šund», doživjela je vrlo visoku popularnost.

 

vs