Vidiauto Novosti Događanja Jeep i Harley ovog vikenda na Jarunu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 31.05.2019. 14:37

Otok Trešnjevka 

Druženje uz Jeep i Harley Davidson ovog vikenda na Jarunu

Jeep i Harley ovog vikenda na Jarunu

Ovog vikenda, 31.5. do 2.6., Harley ima event na Jarunu (otok Trešnjevka), a Autocommerce Hrvatska, kao ovlašteni distributer za marku JEEP, vas poziva da dođete pogledati najnovije modele Jeepa.

Udruga vlasnika Harley Davidson motora, Pleter Chapter Croatia, kao najveća motoristička udruga u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu koja djeluje na nacionalnom i internacionalnom nivou, treću godinu za redom, u sklopu proslave Dana grada, uz podršku zagrebačke Turističke zajednice i Grada Zagreba, organizira trodnevno okupljanje vlasnika i ljubitelja H-D motora u Zagrebu, na Jarunu, Otok Trešnjevka, od 31. svibnja do 2. lipnja. 2019.

h-d rally

Ovaj humanitarni, internacionalni susret ljubitelja Harley Davidson motora, Pleter Chapter Croatia organizira s namjerom promicanja grada Zagreba i Hrvatske kao poželjne i otvorene moto turističke destinacije. Susret je, uvršten u kalendar svjetskog H.O.G. udruženja (Harley Owners Group) koji broji preko milijun i dvjesto tisuća članova diljem svijeta, najavljen kao Zagreb Harley Days, uz bok tradicionalnim europskim destinacijama kao što su Prag, Hamburg, Avimore, Garderen, Killarney, Cascais, Morzine i drugi, na kojima se svake godine okuplja i po 20.000 sudionika.

IMG_20190531_131738

Bogati program 3. Zagreb H-D Rallyja domaćim i stranim gostima i građanima Zagreba nudi odličnu, potpuno besplatnu,zabavu pod vedrim nebom zagrebačkog ''mora''. Otok Trešnjevka će biti utočište svim ljubiteljima motora ali i onima željnim dobre zabave uz najbolje hrvatske rock, country i blues bendove: SECOND HAND BAND, COUNTRY STRIKE, SUPER BAKE, BALLBREAKERS, WANTED5, SMALL HOUSE BROWN, ROCKHEADS i posebno iznenađenje – PSIHODOMODO POP! koji će u subotu popodne rasplesati Jarun.

IMG_20190531_115325

Atraktivni Harley Davidson motori, svih modela i godišta, protutnjat će Zagrebom u paradnoj vožnji koja kreće s Jaruna u subotu, u 11:30 i prolazi središtem grada do Trga bana Jelačića gdje će se zadržati dva sata, s ciljem podrške koju Pleter Chapter Croatia već tradicionalno pruža zdravstveno-edukativnim događanjima u organizaciji Udruge P.I.N.K.-life. Za strane goste organizirani su kratki turistički obilasci zagrebačkih znamenitosti dok će građani moći uživati u jedinstvenoj izložbi motora.

IMG_20190531_120357

Obavezan dio ovog okupljanja na Otoku Trešnjevka je svakako i bogata ponuda hrane i pića, izložba oldtimera, prisustvo raznih izlagača moto opreme i kožne galanterije, jahanje na mehaničkom biku i moto igre.

IMG_20190531_115149

Kao sinonimi za avanturu, slobodu i osobnost, Harley Davidson i Jeep će i ovom prilikom prezentirati svoju tradicionalnu, dugogodišnju suradnju. Na posebnom poligonu i u društvu najboljih instruktora hrvatskog zastupnika, od petka do nedjelje će biti moguće iskusiti jedinstveni doživljaj vožnje legendarnih, terenskih Jeep modela.

IMG_20190531_115440

Sva sredstva prikupljena od donacija tijekom susreta namijenjena su podršci Centru za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju u Sloboštini pa Pleter Chapter Croatia poziva sve bikerice i bikere, građanke i građane Zagreba da se pridruže i podrže humanitarni karakter ovog nezaboravnog vikenda.

IMG_20190531_115335

Tijekom održavanja 3. Zagreb H-D Rallyja ulaz motorima na područje jezera Jarun je dozvoljen i besplatan.

Ključne riječi:
harley davidson Jeep rally
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs

.::.