Vidiauto Novosti Autobiz Najbolji obiteljski SUV za offroad

Autor: PROMO Objavljeno: 24.01.2024. 15:02

Jeep Wrangler Rubicon

Najbolji obiteljski SUV za offroad

Najbolji obiteljski SUV za offroad

U izboru portala What Car? Jeep Wrangler Rubicon osvojio je nagradu najboljeg obiteljskog SUV-a za terensku vožnju za 2024.

"Dok neke marke s vremenom gube svoj pedigre, Wrangler Rubicon pokazuje kako je off-roading još uvijek Jeepova srž", rekao je Steve Huntingford, urednik What Car? magazina.

Wrangler Rubicon je prvak marke Jeep u off-roadu. Radi se o, kako Jeep tvrdi, ultimativnom off-roaderu koji pokazuje manevarske sposobnosti, izvedbu i udaljenost od tla, kao i trakciju te prelaženje vode.

Pokreće ga 2,0-litreni redni četverocilindrični turbo motor koji proizvodi 272 KS i 400 Nm okretnog momenta pri 3.000 o/min.

Opremljen je Auto Start sustavom i automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa.

“U našem najnovijem 4x4 mega-testu, Rubicon se pokazao gotovo nezaustavljivim, vozeći se, preko i kroz najteže prepreke koje smo mogli pronaći s lakoćom i nadmašio je sve svoje rivale. To je off-roader koji stvarno može ići gotovo svugdje", dodao je Huntingford.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs

.::.