Vidiauto Novosti Autobiz Eurosuper 95 pojeftinio, dok je Eurodizel i pojeftinio i poskupio

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 07.04.2015. 09:54

Cijene goriva 

Eurosuper 95 pojeftinio, dok je Eurodizel i pojeftinio i poskupio

Eurosuper 95 pojeftinio, dok je Eurodizel i pojeftinio i poskupio

Cijena litre Eurosupera 95 je niža za 8 lipa, dok je litra dizelskog goriva na nekim postajama pojeftinila, a na nekim poskupjela.

Ovotjedno pojeftinjenje cijena goriva stiže nakon prošlotjednog poskupljenja. Nova cijena litre benzina (Eurosuper 95 BS) je od 9,56 do 9,57 kuna, ovisno o benzinskoj postaji. Natočite li spremnik s 50 litara, ušteda u odnosu na prethodni tjedan je 4 kune, donosi portal cijenegoriva.info.

Točite li dizelsko gorivo u svoje vozilo, cijena je u odnosu na prethodni tjedan viša za 3 lipe na postajama Ine i Tifona (8,80 odnosno 8,81 kn/litri) dok je za 3 lipe cijena niža na Croduxu, Petrolu i Lukoilu (između 8,73 i 8,75 kuna po litri). Naravno, postoji mogućnost da će i na ovim postajama doći do sniženja u sljedećim danima.

Cijena litre autoplina treći tjedan za redom pada - nova cijena je za 7 lipa niža u odnosu na cijenu od prije tjedan dana, 4,12 kuna.

Ključne riječi:
benzin cijena goriva Eurodiesel BS Eurosuper BS 95
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs

.::.