Vidiauto Automobili Predstavljamo CUPRA Formentor VZ5 BAT

Autor: MJ Objavljeno: 01.09.2023. 15:49

Ograničena serija CUPRA Formentor VZ5 BAT

CUPRA Formentor VZ5 BAT

CUPRA Formentor VZ5 je najjača verzija legendarnog 5-cilindričnog benzinskog motora koji isporučuje 390 KS i 480 Nm okretnog momenta, a proizvest će se u ograničenoj seriji od 500 primjeraka.

CUPRA Formentor VZ5 BAT integrira niz crnih dodataka vanjskog dizajna. Od sjajnih crnih krovnih nosača, rešetke i okvira, obloga i 20” aluminijskih kotača do poklopaca vanjskih zrcala od ugljičnih vlakana i crnih ispušnih cijevi cerakote, novi elementi povećavaju odlučan karakter crossover SUV-a visokih performansi.

Novi izgled utjelovljuje tamni kromirani logotip marke CUPRA (sprijeda i straga) te natpis CUPRA na stražnjem dijelu vozila.

Cupra_2

U putničkoj se kabini modela Formentor VZ5 BAT nastavlja pojačani osjećaj sportskog karaktera zahvaljujući tamnijim tonovima.

Od trenutka kada vozač uhvati kolo upravljača i zauzme svoje mjesto u serijskim CUP sportskim sjedalima, detalji od crnog kromiranog okvira oko ventilacijskih otvora i središnje konzole naglašavaju osobnost vozila, čineći je još očitijom.

CUPRA Formentor VZ5 je najjača verzija benzinskog motora za automobilske entuzijaste, opremljen legendarnim 5-cilindričnim 2,5 litarskim TSI motorom koji isporučuje 390 KS (287 kW) i 480 Nm okretnog momenta.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 29. studeni 1996.

11-29-1996 Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik Volkswagena Jose Ignacio Lopez morao je odstupiti s položaja nakon optužbi da je ukrao trgovačke tajne iz General Motorsa za vrijeme dok je radio u toj tvrtci. Lopez je 1993. zajedno s još trojicom menadžera iz GM-a prešao u VW.

vs

.::.