Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama MG predstavio osvježeni SUV HS

Autor: Matko Jović Objavljeno: 14.09.2023. 17:07

MG predstavio osvježeni SUV HS s početnom cijenom od 26.900 €

MG predstavio osvježeni SUV HS

MG Motor Hrvatska predstavio je osvježeni model HS 2023, koji sadrži sveobuhvatne nadogradnje na dizajn MG-ovog vodećeg SUV vozila koje je ujedno i jedan od njihovih najprodavanijih modela, a početna cijena za osnovnu razinu opreme Standard je 26.900 €

Nakon opsežnog redizajna, novi HS ima oštriji, agresivniji izgled. Sprijeda, nova dvofunkcionalna LED prednja svjetla, odvažan dizajn rešetke i novi prednji branik doprinose poboljšanom izgledu koji ponovno uspostavlja HS kao najveće, najluksuznije SUV vozilo tvrtke MG Motor.

Straga, novi dizajn branika, revidirani dvostruki ispušni otvori i LED stražnja svjetla upotpunjuju novi suvremeni stil, uz novi dizajn kotača od 18 inča s dijamantnim rezom.

Novi MG HS nudit će se u Standard, Comfort i Luxury razini opreme. Pri lansiranju, sve će modele pokretat će 1,5-litreni benzinski motor s turbopunjačem koji će isporučivati do 162 KS.

MG_EHS_EU_MG

Ručni mjenjač dostupan je kao dio standardne opreme, dok je DCT mjenjač s dvostrukom spojkom dostupan kao opcija na razinama opreme Comfort i Luxury uz nadoplatu od 2.000 €.

Novi MG HS zadržao je impresivnu količinu prostora i udobnosti prethodne generacije, a unutrašnjost sadrži visokokvalitetne materijale meke na dodir.

Informativno-zabavni sustav sa zaslonom od 10,1'' nadograđen je poboljšanim softverom, što omogućuje bržu i jednostavniju funkcionalnost.

MG_HS_EU_MG-

Dodatna, Magic siva metalik boja, sada je također dostupna po prvi put unutar HS asortimana. Tako sada paleta boja uključuje dvije jednoslojne, tri metalik boje i jednu troslojnu boju.

Razina opreme Comfort, po cijeni od 29.400 € za ručni mjenjač, po prvi put uključuje dvofunkcionalna LED prednja svjetla s prednjim i stražnjim sekvencijalnim pokazivačima – uz klima uređaj, satelitsku navigaciju, stražnju parkirnu kameru sa senzorima za parkiranje, brisače sa senzorima za kišu, pristup bez ključa, kožni upravljač, ručicu mjenjača te grijana sjedala (vozačevo el. podesivo) kao dio serijske opreme.

Luxury razina opreme, po cijeni od 31.400€ za ručni mjenjač, predstavlja vrhunac ponude HS-a.

MG_HS_EU_New MG HS2023 (2)

S brojnim premium elementima poput ambijentalnog osvjetljenja, digitalnog klima uređaja, velikog el. pokretanog panoramskog krovnog otvora, ekskluzivnih Bader® integriranih presvlaka prednjih sportskih električno podesivih sjedala u kombinaciji kože i alkantare, zatamnjenim stražnjim staklima  i nadograđenim audio sustavom sa 6 zvučnika.

Verzije s DCT mjenjačem dodatno uključuju električno otvaranje vrata prtljažnika i automatski dvozonski klima uređaj.

MG_HS_EU_HS_ copy

MG Pilot, sveobuhvatni paket sigurnosnih sustava, dostupan je serijski od prve razine opreme Standard  – opremanje HS-a s aktivnim kočenjem u nuždi s otkrivanjem pješaka i bicikala, sustavom pomoći za održavanje trake sa sustavom upozorenja pri napuštanju trake, inteligentnom pomoći pri ograničenju brzine, otkrivanjem mrtvog kuta, upozorenjem na poprečni promet straga, upozorenjem na prednji sudar, inteligentnom pomoć pri paljenju dugih svjetala, tempomatom, a na verzijama s DCT mjenjačem dolazi i sustav pomoći u vožnji u prometnim gužvama u kombinaciji s adaptivnim tempomatom.

Kupci su do sada uživali u MG-ovom 7-godišnjem jamstvu/150.000 kilometara za sve modele koji i dalje ostaje jedno od najdužih potpuno prenosivih jamstava u svojoj klasi.

MG_HS_EU_Studio_EHS

Nedavno je objavljena i posebna ponuda jamstva kojom MG želi dodatno ojačati povjerenje kupaca u marku i vozila. MG-ov inovativni pristup jamstvu proširenje je već postojećeg tvorničkog jamstva marke od 7 godina/150.000 km s dvije dodatne ponude koje osiguravaju da se vozači MG vozila mogu osjećati sigurno i zbrinuto bilo kada i bilo gdje na cestama.

Paralelno s osvježenjem modela HS osvježen je i aktualni plug-in hibridni model EHS PHEV, pružajući time niz opcija za kupce koji traže pristupačno, visokokvalitetno novo SUV vozilo.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 29. studeni 1996.

11-29-1996 Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik Volkswagena Jose Ignacio Lopez morao je odstupiti s položaja nakon optužbi da je ukrao trgovačke tajne iz General Motorsa za vrijeme dok je radio u toj tvrtci. Lopez je 1993. zajedno s još trojicom menadžera iz GM-a prešao u VW.

vs

.::.