Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Toyotina električna budućnost

Autor: MJ Objavljeno: 27.10.2023. 16:30

Toyota FT-3e i FT-Se: najava električne budućnosti

Toyotina električna budućnost

Toyota je na Japan Mobility Showu predstavila nekoliko koncepata, a SUV koncept FT-3e i sportski FT-Se, su prilično važni jer daju naslutiti kako će izgledati budući električni modeli najvećeg svjetskog proizvođača automobila.

Toyota ističe kako se modeli predstavljaju budućnost transformiranu elektrifikacijom i inteligencijom, zajedno s novom vrijednošću iskustva koju nude automobili.

Vjeruju kako će buduća mobilnost ići dalje od pružanja fizičkih alata za prijevoz i postati životni partner koji je usko usklađen s individualnim vrijednostima svakog kupca.

FT-3e_005

Uz kontrole visokog odziva i zadivljujuće dizajne jedinstvene za BEV, ovi modeli evoluiraju u jedinstvena cijenjena vozila nudeći užitak osobne prilagodbe vožnje, kao i praktične funkcije za pregledavanje informacija o lokalnom području bez stresa dok ste u vozilu .

FT-3e je električni SUV sljedeće generacije koji će obogatiti svakodnevni život kupaca novim iskustvima vožnje i personaliziranim uslugama koje pokreću inovativne tehnologije.

FT-3e_004

Vanjski dizajn koji kombinira napredan stil i estetiku zadržavajući linije i površine koje karoseriju čine što jednostavnijom.

Digitalni zasloni koji se protežu od donje strane karoserije do gornjih vrata daju informacije, uključujući napunjenost baterije, temperaturu u vozilu i kvalitetu zraka u unutrašnjosti kada vozač priđe automobilu.

FT-3e_002

Sportski FT-Se je električni model visokih performansi te jedna od opcija za sportske automobile u ugljično-neutralnoj eri, koji koristi iskustva TOYOTA GAZOO Racinga.

FT-Se_01

Široke i niske proporcije, zajedno s elegantnom, vrhunskom siluetom, smanjuju aerodinamički otpor, a kokpit sljedeće generacije nudi intuitivne kontrole i impresivnije iskustvo vožnje.

FT-Se_03
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. ožujak 1918.

Umro osnivač Tatre

Hans Ledwinka, inženjer koji je osnovao tvrtku Tatra, umro je na današnji dan u Muenchenu, Njemačka, u 89. godini.

vs

.::.